“Mye søl og rot!”

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 10 av 35 Restauranter i Harstad
Kjøkken: Pizza
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Grei pizza, men til tross for at det var lite gjester, ble ikke tomme bord ryddet for rot og søl. Gulvet var fullt av servietter, kassalapper og matrester, styr unna!!

1  Takk, Tone1308

Anmeldt 8. juni 2020

Når du velger en pizzarestaurant forventer du noe ekstra!Den pizza vi bestillte var "doven" - dvs-Lite smak! Blir lenge til neste besøk!

1  Takk, Keinapel
Anmeldt 24. juli 2019

En Peppes Pizza restaurant som alle andre. Ingen store avvik fra de andre Peppes'ene vi har besøkt. Vi spiste pizzabuffet, og pizzaene som ble servert der var varierte og gode. Salaten var ikke all verdens, og dressingen hadde behøvd et bytte av bolle. Den var rett og slett udelikat.

Servitøren hadde muligens ikke dagen, for hun virket temmelig avmålt og distansert. Følte oss ikke helt supervelkommen. Mer som at hun heller hadde ønsket andre gjester. Vi var to familier med veloppdragne barn og tenåringer.

Men for all del, maten var god og variert og buffeten ble kontinuerlig etterfylt.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, janbM4455CY
Anmeldt 4. juli 2019

Dette er en standard Peppes. Vanlig Peppespizza med tilbehør. Hyggelig betjening som er serviceinnstilte.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, jens2015451
Anmeldt 4. september 2018

nå nettopp
Spiste der idag 04/09/2018. Fikk servert pizza der deigen ikke var ferdig stekt. Deigen var halv stekt.
Og når jeg forteller han som serverte meg om, begynner han å krangle. Skal aldri ditt igjen

The pizza is very bad here, They will serve you pizza that are not been long in the ovn and the doug is very bad. I will never eat here.

1  Takk, Thomas M

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!