Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Google
Ulike måter å oppleve Tromsø Telegrafbukta på
fra USD 133,17
Mer informasjon
Anmeldelser (108)
Filtrer anmeldelser
108 resultater
Vurdering fra reisende
72
34
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
72
34
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 108 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2019

Ble anbefalt en rolig morgenjogg til Telegrafbukta av Tromsøs friluftsrådgiver. Valgte å rusle turen fra og til sentrum en tidlig søndag ettermiddag. Fin strand, godt tilrettelagt med griller, bord, lekeplass og Tuftepark. Isbar tilgjengelig den søndagen vi var der. Flott utsikt til fjellene. Mye måker som flaksa rundt hodene våre.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Hilde K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2019

Vennegjeng i Telegrafbukta kveldstid. Plass til alle ved et av bordene som er satt opp rundt om. Folk med grill, forelska folk, folk som spiller sandvolleyball, folk som spiller sentrefotball, hylende tenåringer som bader, gamlinger med hunder, småunger som spiser is. Og så vi: som satt med vin og øl, og prata, tok bilde av måkene og midnattslyset, og flirte. og rydda pent opp etter oss. Anbefales uansett alder og hva du liker av uteaktiviteter.

Dato for opplevelse: mai 2019
1  Takk, siri13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mai 2019 via mobile enheter

En fantastisk flott plass med utsatte bord/benker og grill til benyttelse på fine dager.2 flotte vollyballbaner til bruk. Lekeapparater til barna og fine turstier. Virkelig verd å besøke.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, torwalterb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2018 via mobile enheter

Jeg og min bedre halvdel reiste dit for å se på nordlyset. Perfekt sted for det, med kort taxi eller busstur fra sentrum. Benker var der også, og veldig mørkt og fint. Kan anbefales!

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, magnum007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2017 via mobile enheter

Har man litt ekstra tid i Tromsø, f eks når man bor på hotell i sentrum; ta en joggetur langs sjøsiden og den nye bebyggelsen, i retning Tromsø museum. Da kommer man etter noen km til nydelig tursti - ypperlig for løping. T/r sentrum ca 9-10 km avhengig av hvor langt man løper i Telegrafbukta (snu og tilbake samme vei). Smakebiter fra joggetur i september! Kan alternativt ta buss fra sentrum og jogge tilbake.

Dato for opplevelse: september 2017
2  Takk, LillianK158
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser