Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok burger”
Anmeldelse av Burgr

Burgr
Vurdert som nr. 3 av 21 Smått og godt i Tromsø
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Vi hadde en hyggelig middag på burgr. Morsom innredning og hyggelig ansatt som stod bak baren. Burgerne var helt ok, kunne godt vært mer krydra og de var en smule overstekt. Bestilte også løkringer, de var et stort minus, null krydder og så fort man tok en bit så sprutet frityrolje i munnen. De var så druknet i oljen at det var uappetittlig.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Helene Cecilia K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (293)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 293 anmeldelser

Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Beste burgeren og beste milkshaken jeg har fortært. Kult innredet og bra atmosfære med trivelige ansatte!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Tone Kristin L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Dette var skuffende. Hadde håpet på en burger-opplevelse, men fikk blaut fries og en overstekt tørr burger. Majoen hadde en lei smak av for mye hvitløk og vi ble aldri spurt om maten smakte av personalet, selv om restauranten var nesten tom. Dropp hipster-colaen og gi meg ekte cola på glass

Dato for besøk: september 2018
Takk, tj_melbyn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018

En liten restaurant med veldig god stemning i form av gamle Nintendo-spill hengende på veggen. Burgeren jeg fikk hadde dessverre stekt løk som ødela litt for min del, men det er min egen feil å ikke lese menyen skikkelig. Foruten om den sprøstekte løken, var burgen veldig god. Milkshaken var den beste jeg har smakt på veldig lenge!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 867edvardb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Dette er den beste burgeren jeg noengang har smakt! Moro konsept og koselige lokaler! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2018
Takk, hanzy7800
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Burgr, så også på

 

Har du vært i Burgr? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.