Vi ble hentet til avtalt tidspunkt og ble kjørt til mange flotte steder. Vi opplevde guiden som kunnskapsrik og var opptatt av at vi skulle fåen så god opplevelse som mulig.
Vi drar gjerne på tur med dem igjen.
Vi drar gjerne på tur med dem igjen.
@northernsouladventures takk nok en gang for en utrolig flott tur, masse god informasjon, deilig mat og drikke, varm dresser, varmeinnlegg både i sko og hansker og på toppen av det hele et magisk skue av den arktiske himmelen med Lady Aurora dansende i vinternatten. Helt magisk.
Kan trygt anbefales
En fantastisk stjerneklar kveld! Jeff var veldig hyggelig, en dyktig guide og flink fotograf. Vi koste oss veldig, og følte absolutt vi fikk mye opplevelse for pengene.
Hadde en fantastisk kveld med Jeff som guide! God mat, masse kunnskap og hjelp til å fotografere. Nordlysene var nydelige. Anbefales virkelig!
Tusen takk for en flott tur. Jeff har virkelig gjort vår tur helt fantastisk. Vi har sett Nordlys i godt selskap og i nydelig omgivelser Takk for flotte bilder☺️
ENDELIG fikk jeg sett Nordlyset! Takket være en godt forberedt guide som visste akkurat hvor vi måtte dra. Takk Jeff! Guiden tok også flotte bilder av oss for oss og passet på at vi hadde det så bra som vi bare kunne ha det mens vi ventet på Nordlyset og mens det endelig danset på himmelen. Veldig bra!