“Helt ødelagt middag”

Vurdert som nr. 67 av 186 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Amerikansk, Pizza
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 2.500 ansatte. Vi er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Peppes Pizza er markedsleder i såvel restaurant- som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom over 40 år. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en amerikansk pizzameny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til vår klassiske pizzalinje Classic Chicago, tilbyr vi også den spennende serien Freestyle California, med spennende toppinger på en tynn bunn. Peppes Pizza selger over 4 millioner pizzaer pr. år eller 22.000 måltider pr. dag. Lagt etter hverandre tilsvarer dette strekningen fra Oslo til Trondheim tur retur. Lagt oppå hverandre blir det en stabel på over 50 km!
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Var innom for å bestille Pizza, fikk hjelp av ansattet for ta god valg, sa må være noe uten svin kjøtt, ble enig for en Chikken BBQ. Æ sa høres bra ut. Dro hjem og skal spise, Chikken BBQ med bacon 🤦🏽‍♀️😩.

Takk, Road16617908208

Anmeldt 28. september 2018

Tok take away herfra i forbindelse med fotball-VM. Bestilte en classic Chicago pizza med ost, skinke og pepperoni. Den var veldig salt, men god. Særdeles god pris. Kr 168 for en stor pizza. Peppes har vært en favoritt helt siden barndommen, og det er mulig jeg derfor er ekstra "snill" med karakteren. Uansett, hyggelig mann bak disken.

Takk, matnissen
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Det er mange som tilbyr pizza i Norge til forskjellige priser og kvaliteter. Peppes har holdt på i mange år og er vel ikke den billigste. Imidlertid så må jeg si at akkurat Peppes sin pizza er min favoritt. Her i Tromsø leverer de til forventningene. Bra pizza og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, Tony H
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Ikke har de hørt om varm nachochips heller!!
Pizzaen var tørr og jeg ville ha på bernaise, men det var ikke på. Stod på bestillingen.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, Mallorca18
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Blei tatt greit imot og fikk bestilt ganske raskt. Men så venta vi 1 time på maten, flere som bestilte etter oss fikk først.
Når det kom var lasagnen vasen, burger tør.
Så fikk vi ingen avslag på regninga.
Meget dårlig total opplevelse av maten da.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, bj_rnegil_

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!