“Perfekt pizza”

Prisklasse: USD 7 - USD 13
Kjøkken: Amerikansk, Pizza
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 2.500 ansatte. Vi er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Peppes Pizza er markedsleder i såvel restaurant- som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom over 40 år. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en amerikansk pizzameny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til vår klassiske pizzalinje Classic Chicago, tilbyr vi også den spennende serien Freestyle California, med spennende toppinger på en tynn bunn. Peppes Pizza selger over 4 millioner pizzaer pr. år eller 22.000 måltider pr. dag. Lagt etter hverandre tilsvarer dette strekningen fra Oslo til Trondheim tur retur. Lagt oppå hverandre blir det en stabel på over 50 km!
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Pizzaen vi bestilte smakte veldig bra, men ventetiden var i drøyeste laget. Ellers tror jeg stedet trenger en skikkelig storrengjøring, for det begynner å bli loslitt og litt snuskete.

2  Takk, Restaurantproff

Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Peppes er aldri feil når man er fysen på pizza. Stort utvalg av både pizza og andre retter. Hyggelig service og koselig atmosfære.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 86linne
Anmeldt 9. februar 2020

Betjening som tar imot info og går, ingen bekreftelse eller oppfølgning. 2stk pizza tok 1time å lage, uten beskjed om lang ventetid (det var kanskje halvfullt i lokalet). Maten som forventet ok.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Mendokse
Anmeldt 8. desember 2019

Først om + : god pizza og is; vi måtte ikke betale noe for et knust glass, måtte ikke betale for desserten vi mener ikke smakte.
Så om -: uendelig ventetid på både betjening og mat. Pizzeriaen var 2/3 deler fylt da vi kom, så ikke noe god forklaring for det. Vi måtte søke opp kontakten med servitørene flere ganger. En gang ble det 100% ignorert: ungen kom opp til skranken og sa rett ut at vi trengte noen å komme til bordet- ingen kom.
Ingen som kommer for å høre om du er klar å bestille, ikke snakk om det å spørre om maten smaker underveis.
Servitøren kom med feil drikke først, men byttet det etterpå, ja. Pizzaen ble servert uten dressing, på tross av bestillingen. Måtte gå og hente selv. Til dessert fikk ungen en brownie, som smakte brent. Beskjed ble mottatt av servitøren uten noe lignende på «uff da, vi beklager dette», men derimot med det kjipeste man kan si i en slik situasjon : «Det er slik en brownie skal smake» flott, det var nyttig info. En slik delikatesse som brownie har vi klart ikke smakt på før
Så kom servitøren tilbake med regningen, tok imot betalingen ( ja hadde gitt opp å få noe prisreduksjon på det tidspunktet) og da jeg åpnet munnen for å si at jeg likevel syntes det var trassig å få en så skuffende opplevelse på Peppes, sa hun bokstavelig talt : «Ja, men du slapp å betale for desserten». Hmmm, igjen ikke akkurat den formuleringen du forventer i denne situasjonen. Ikke noe beklager, dessuten.
Neste gang tror jeg at jeg skal helst slippe å ta en tur til Peppes i Tromsø..Beklager!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, annatT5910HG
Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

Vi skulle kose oss med pizza. Etter en halv time ved bordet fikk vi endelig bestilt 4 pizzaer til 6 pers. Det tok nok en halv time før tre av pizzaene kom. Den siste pizzaen var feil og vi fikk beskjed om at det bare skulle ta 10 minutter før den nye skulle komme. Vi sitter nå, en og en halv time etter at vi først bestilte, og enda har ikke den siste pizzaen kommet. Plaster på såret er at vi slipper å betale for den. Uansett er det trist at to stykker må sitte og se på at de andre spiser og får maten lenge etter at vi andre er ferdige.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, CatrineHjertegod

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!