Har nå vært på restauranten to ganger, da jeg hadde ett håp om at servicen første gang var ett engangstilfelle. Det var det desverre ikke. Servicen er så og si null, og vi må nesten gå å hente servitørene fra kjøkkenet for å bestille. Maten har vært god begge gangene, men det tar unormalt lang tid å få bord, få bestille og å få maten (til tross for at det er lite folk der). Denne gangen så kom ikke servitøren tilbake en eneste gang etter han hadde levert maten, så vi fikk ikke bestilt mer drikke eller dessert. Vi prøvde å få kontakt med servitørene når de en sjelden gang var ute i restauranten, men de så bare i vår retning, så gikk de tilbake på kjøkkenet. Begge gangene har vi måttet gå å hente servitør for å få betale, da vi har ventet alt for lenge. Da vi etter lang tid gikk for å hente noen slik at vi fikk betale så ser vi tre servitører som står på kjøkkenet, hvor det er to stykker som jobber med å dele opp og sette en (bare en) pizza i eske, og den tredje står med hendene i lommene sine og bare snakker og ler med de andre. Så uprofesjonelt! Da jeg skulle betale så spurte jeg om det er vanlig at ting tar så lang tid, så svarer servitøren at de beklager, og at de har kuttet ned på bemanning pga korona. Men det var 2 bord med folk på utenom oss, så det er ingen unnskyldning! Servitøren hadde tydeligvis ikke fått med seg at vi sto en stund og såg på at de sto med hendene i lommene og ikke gjorde noen ting. Veldig skuffa over at de kan ha så dårlig service. Desverre så blir det ikke flere besøk til Peppes Pizza for våres del.