“Fantastisk!! ”

Kjøkken: Asiatisk
God for: Forretningsmøter, Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Har ver en del på lotus og spist. Bestandig blitt godt tatt vare på der, observante kelnere, gode til anbefaliger, både på at og drikke.

Denne gangen spiste jeg en typisk sesong rett. En hel meny med reinsdyr. Forrett, middag, dessert.
Dette va bare helt ypperlig tilberedt, fantastiske smaker, med litt asian fusion inspirasjon.

Vi hadde alt i alt en helt fantastisk kveld på lotus 🤗 Vi kommer tilbake.

1  Takk, raymondh104

Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat i passe store porsjoner. Vennlige servitører som tok godt vare på oss. Rent og fint i lokalene.

1  Takk, 460karinaj
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Opp igjennom årene har jeg spist mange ganger på Lotus, og det har blitt den faste «go to»-plassen som har alt; både kjøtt, fisk og sushi. Har i alle år vært veldig fornøyd med både mat og service, med stort sett god mat og dyktige, serviceorienterte servitører (og det har aldri vært noe problem de få gangene vi har fått dårlig mat, det har alltid blitt ordnet opp i raskt).

Etter at de pusset opp har jeg vært på Lotus 5 ganger, og dessverre har jeg gått skuffet derifra hver gang. Har alltid tenkt at jeg skal gi det en ny sjanse, for plassen har jo vært veldig bra før. Men denne gangen blir nok mitt siste besøk.

Kjøttrettene er ikke lengre noe særlig, helt middels på smak - men langt ifra det det en gang var. Og sushien har tapt seg enormt. Risen er så våt at bitene bare faller fra hverandre når du prøver å løfte den opp. Fisken ser ikke fersk ut, og grønnsakene har ligget på kjøkkenet i hvert fall en dag for mye. De siste gangene har det som har blitt servert faktisk vært uappetittlig. Vet ikke om de har mistet de flinke kokkene og ikke klart å finne nye, men maten holder dessverre ikke samme standard som før.

Servicen er dessverre heller ikke så mye å skryte av lengre. Det tar lang tid å få bord, lang tid å få bestille, lang tid å få maten, man må spørre for å få mer vann og servitørene gjør lite eller ingenting når man på en høflig måte sier ifra at maten ikke leverer opp til forventningene.

Som regel er jo fornying bra, men jeg må si at jeg likte gamle Lotus bedre. 😔

Takk, E2239Uvero
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og god service. Utsikten er også fantastisk hvor man kan se utover fjorden og ishavskatedralen.

1  Takk, paalg2014
Anmeldt 18. august 2020

Forstår ikke den surmaga kritikken fra en viss dame denne rest får. Vi var der i aug.2020 og ble møtt av en hyggelig og smilende servitør som viste oss til et vindusbord. Vi bestillte Hvalkjøtt, og sant skal sies så var vi veldig spente hvordan de serverte dette. Men vi fikk oss en overraskelse; det var så himmelsk godt og så mye mat at vi var helt overvelda.Klarte ikke å spise opp alt,dessverre, liker ikke å sløse..
Men vi var storfornøyde hele kvelden, og nå i ettertid angra vi på at vi ikke gikk tilbake en annen kveld istedet for diverse andre steder vi spiste som ikke var så bra akkurat.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 88Berit88

Reisende som så på Lotus, så også på

Har du vært i Lotus? Del dine erfaringer!