Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Asiatisk som laget for å dele”
Anmeldelse av Lotus

Lotus
Vurdert som nr. 44 av 136 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Asiatisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Asiatisk mat som laget for å dele. Vi var 4 personer som alle tok litt forskjellige ting. Satt ved et rundt bord som hadde en drei bar plate slik at det bare var å snurre seg fram til neste rett. Ingen suchi retter på oss, men mange forskjellige andre retter, der alt smakte bra. Servicen var også helt super, vi merket ikke noe til at det var fult i restauranten.

Dato for besøk: oktober 2020
3  Takk, TineH71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (328)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 328 anmeldelser

Anmeldt 27. september 2020

Maten var ikke god. Veldig oppskrytet av folk. Sushien smakten ikke fersk. Woken vi bestilte smakte lite og lite kjøtt. Overpriset. Anbefales ikke, men fikk god service fra servitørene for det om. så + der

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Emilie L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Har ver en del på lotus og spist. Bestandig blitt godt tatt vare på der, observante kelnere, gode til anbefaliger, både på at og drikke.

Denne gangen spiste jeg en typisk sesong rett. En hel meny med reinsdyr. Forrett, middag, dessert.
Dette va bare helt ypperlig tilberedt, fantastiske smaker, med litt asian fusion inspirasjon.

Vi hadde alt i alt en helt fantastisk kveld på lotus Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, raymondh104
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat i passe store porsjoner. Vennlige servitører som tok godt vare på oss. Rent og fint i lokalene.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 460karinaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Opp igjennom årene har jeg spist mange ganger på Lotus, og det har blitt den faste «go to»-plassen som har alt; både kjøtt, fisk og sushi. Har i alle år vært veldig fornøyd med både mat og service, med stort sett god mat og dyktige, serviceorienterte servitører (og det har aldri vært noe problem de få gangene vi har fått dårlig mat, det har alltid blitt ordnet opp i raskt).

Etter at de pusset opp har jeg vært på Lotus 5 ganger, og dessverre har jeg gått skuffet derifra hver gang. Har alltid tenkt at jeg skal gi det en ny sjanse, for plassen har jo vært veldig bra før. Men denne gangen blir nok mitt siste besøk.

Kjøttrettene er ikke lengre noe særlig, helt middels på smak - men langt ifra det det en gang var. Og sushien har tapt seg enormt. Risen er så våt at bitene bare faller fra hverandre når du prøver å løfte den opp. Fisken ser ikke fersk ut, og grønnsakene har ligget på kjøkkenet i hvert fall en dag for mye. De siste gangene har det som har blitt servert faktisk vært uappetittlig. Vet ikke om de har mistet de flinke kokkene og ikke klart å finne nye, men maten holder dessverre ikke samme standard som før.

Servicen er dessverre heller ikke så mye å skryte av lengre. Det tar lang tid å få bord, lang tid å få bestille, lang tid å få maten, man må spørre for å få mer vann og servitørene gjør lite eller ingenting når man på en høflig måte sier ifra at maten ikke leverer opp til forventningene.

Som regel er jo fornying bra, men jeg må si at jeg likte gamle Lotus bedre.

Dato for besøk: september 2020
Takk, E2239Uvero
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lotus, så også på

 

Har du vært i Lotus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din