Anbefaler spesielt dim sum tapas, alt smakte nydelig.
Meget god service og fin stemning på resturangen.
Anbefaler spesielt dim sum tapas, alt smakte nydelig.
Meget god service og fin stemning på resturangen.
23–27 av 359 anmeldelser
Asiatisk mat som laget for å dele. Vi var 4 personer som alle tok litt forskjellige ting. Satt ved et rundt bord som hadde en drei bar plate slik at det bare var å snurre seg fram til neste rett. Ingen suchi retter på oss, men mange forskjellige andre retter, der alt smakte bra. Servicen var også helt super, vi merket ikke noe til at det var fult i restauranten.
Maten var ikke god. Veldig oppskrytet av folk. Sushien smakten ikke fersk. Woken vi bestilte smakte lite og lite kjøtt. Overpriset. Anbefales ikke, men fikk god service fra servitørene for det om. så + der
Har ver en del på lotus og spist. Bestandig blitt godt tatt vare på der, observante kelnere, gode til anbefaliger, både på at og drikke.
Denne gangen spiste jeg en typisk sesong rett. En hel meny med reinsdyr. Forrett, middag, dessert.
Dette va bare helt ypperlig tilberedt, fantastiske smaker, med litt asian fusion inspirasjon.
Vi hadde alt i alt en helt fantastisk kveld på lotus 🤗 Vi kommer tilbake.
Nydelig mat i passe store porsjoner. Vennlige servitører som tok godt vare på oss. Rent og fint i lokalene.