Arctic Fjord Sightseeing by Minibus

153 anmeldelser
fra USD 177,31
fra USD 910,52
Anmeldt 11. april 2019 via mobile enheter

Ribbåttur hadde vi lenge hatt lyst til å prøve og endelig slo vi til. Vi ble tatt imot av hyggelig personal og fikk kaffe/te mens vi ventet på resten av gruppa. Engelsktalende guide som først informerte oss om turen, deretter skifting til flytedress, sko for de som ville, redningsvest, goggles, lue osv. Da alle var klar var det 2-3 minutters gange til båten. Alle fant seg plass og turen kunne begynne. Vi kjørte til div steder og guiden stoppet innimellom å fortalte om steder, hendelser, dyreliv ol. Dyktig guide. Turen tok ca en time og det var egentlig nok vinterstid, begynte å bli kald på føttene. Båtturen var behagelig, satt trygt og stødig. ( kunne nok personlig tenkt meg litt mer bølger og svinger = litt mer action ) båtturen var en flott opplevelse, og vi fikk varm kanelbolle når vi kom tilbake. Det som trekker ned er dressen, den jeg hadde luktet rett og slett urin, dette syns jeg er unødvendig. Vet ikke hvilke rutiner det er når det gjelder renhold av påkledningsutyr, men dette gjor at min opplevelse av turen fikk en bismak. Hadde heldigvis med egne votter og lue..... men vil absolutt anbefale en tur med Pukka, påminnelser om bestilt tur både en uke og dagen før vi skulle møte opp.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, laylaque
Henriette H, Kundeansvarlig på Pukka Travels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2019

Hei,

Tusen takk for den detaljerte anmeldelsen din! Vi setter stor pris på at dere ville være med på tur med oss og være turist i egen by. Tromsø har jo så mye bra å tilby.

Vi har ikke fått en lignende tilbakemelding angående dressene tidligere, men etter å ha snakket med skipperen kan dette være en lukt som kommer av at dressen har vært våt (sjøvann) og deretter vært i et litt tett rom over en periode. Vi har godt rutintiner på vasking av dressene, og setter pris på denne tilbakemeldingen.

Igjen, takk for turen!

Mvh,
Henriette & Pukka Teamet.

Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Tusen takk til Jonas og Stian for en fantastisk fisketur! Jeg har aldri fisket med stang før, så dette var utrolig spennende. Og det ble flere torsk på både meg og min mann. Jonas lagde en fantastisk fiskesuppe med den største torsken (de andre fikk lov til å svømme videre :-) Det fine været var en ekstra bonus.

Jonas og Stian var meget kunnskapsrike og veldig sosiale. Vi ble veldig godt i varetatt! Denne turen kan absolutt anbefales og vi kommer gjerne tilbake igjen om vinteren.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Cheryl0162
Alice H, Guest Relations Manager på Pukka Travels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018

Hei,

Tusen takk for din review.

Nydelig å høre at du hadde en fin opplevelse :-)

Alice & The Pukka Team

Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Hadde en fantastisk fin fisketur i strålende sol! Fikk masse torsk på kroken som senere ble brukt som ingrediens i en deilig fiskesuppe. Stian & Duncan var på tilbudsiden og sørget for at vi hadde det bra, fikk servert sjokolade,te og kaffe. Alt i alt en veldig god opplevelse i Tromsø!

Takk, karoline h
Alice H, Guest Relations Manager på Pukka Travels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2018

Hei Karoline,

Tusen takk for din review. Nydelig å høre at du hadde en fin opplevelse :-)

Alice, Stian, Duncan og Pukka Teamet

Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Terningkast 6! Fisketuren med Bernhard og Monica med Pukka Travels i Tromsø hadde alt vi kunne drømme om. Fiskelykke (20 torsk og sei), veldig hyggelig vertskap, suveren båt og fin sightseeing.
Rosinen i pølsa, som rullet terningen opp på seks, var fiskesuppa vi fikk servert - av selvfisket fisk.

Takk, Instatravelman
Alice H, Guest Relations Manager på Pukka Travels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2018

Hei Rune,

Så flott å høre at dere at dere hadde en god tur og herlig fiskelykke!

Håper å se dere igen :-)

Alice & Pukka Teamet

Anmeldt 14. juli 2018

Flott tur ut fra Tromsø, med hyggelig vertskap og en nydelig suppe. Det hjalp selvfølgelig når en i følget fikk en stor torsk på 3 kg som ga smak til suppa. Vi koste oss stort, og blir gjerne med igjen dersom vi kommer tilbake til Tromsø.

Takk, Reise A

Hei,

Så fint å høre at dere at dere hadde en fin opplevelse. Dere er hjertlige velkommen tilbake ved en annen anledning :)

Alice & Pukka Teamet