Ribbåttur hadde vi lenge hatt lyst til å prøve og endelig slo vi til. Vi ble tatt imot av hyggelig personal og fikk kaffe/te mens vi ventet på resten av gruppa. Engelsktalende guide som først informerte oss om turen, deretter skifting til flytedress, sko for de som ville, redningsvest, goggles, lue osv. Da alle var klar var det 2-3 minutters gange til båten. Alle fant seg plass og turen kunne begynne. Vi kjørte til div steder og guiden stoppet innimellom å fortalte om steder, hendelser, dyreliv ol. Dyktig guide. Turen tok ca en time og det var egentlig nok vinterstid, begynte å bli kald på føttene. Båtturen var behagelig, satt trygt og stødig. ( kunne nok personlig tenkt meg litt mer bølger og svinger = litt mer action ) båtturen var en flott opplevelse, og vi fikk varm kanelbolle når vi kom tilbake. Det som trekker ned er dressen, den jeg hadde luktet rett og slett urin, dette syns jeg er unødvendig. Vet ikke hvilke rutiner det er når det gjelder renhold av påkledningsutyr, men dette gjor at min opplevelse av turen fikk en bismak. Hadde heldigvis med egne votter og lue..... men vil absolutt anbefale en tur med Pukka, påminnelser om bestilt tur både en uke og dagen før vi skulle møte opp.