“Øl og vin bar”
Anmeldelse av Agenturet Bar

Agenturet Bar
Vurdert som nr. 48 av 186 Restauranter i Tromsø
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Veldig flott bar som er verdt et besøk om du er i Tromsø og vil smake på forskjellige typer øl. Og var så heldig å treffe på en bartender med god humor og som virkelig viste hva han snakket om når det kom til øl. Er bilde av han,som jeg fikk lov å legge ut. Så ta dere en tur hit,er verdt hver en krone.

1  Takk, SivHege2013

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Lite hyggelig betjening. Lang tid å få mat. Risen så ut som havregrøt. Bordet var møkkete, noe de ikke vasket da vi spurte. Omeletten var god.

Takk, DanielM12069
334bj_rnh, General Manager på Agenturet Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Vi beklager at dere har hatt en dårlig opplevelse hos oss. Det er ikke det normale.
Det med møkkete bord må være en kommunikasjonssvikt. Kan ikke skjønne annet.
At vi har lite hyggelig betjening kjenner jeg meg ikke igjen i. Det har vi ikke.
Hvis du ikke vet hvordan en sopprisotto ser ut, så blir det bare dumt å kommentere det. Vi har mange italienere innom som lovpriser vår risotto, og de er fra risottoens hjemland.

Anmeldt 4. mai 2020 via mobile enheter

Denne lille men koselige puben ligger i sentrum, og har et stort ølutvalg! I tillegg serverte de meg svært god mat. Hyggelig og kunnskapsrik betjening. Anbefales.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Offisersbladet
Anmeldt 13. mars 2020 via mobile enheter

Her får du mye godt øl, og ikke minst mye kunnskap om øl. Lite, men koselig lokale. Maten er også god her. Anbefales.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, ztig65
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

I forkant av feiring av 50 års dag møttes nesten alle gjestene (20 stk) her. Litt trangt, men vi fikk da plass, og nydelig drikke. Takk for oss

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 931s_lvir
Bjørn H, Owner på Agenturet Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2020

Tusen hjertelig takk. Det varmer......

Reisende som så på Agenturet Bar, så også på

Har du vært i Agenturet Bar? Del dine erfaringer!