Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og god service”
Anmeldelse av Agenturet Bar

Agenturet Bar
Vurdert som nr. 43 av 138 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 12 - USD 14
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. september 2021 via mobile enheter

God service, servitørene er hyggelig og imøtekommende, og maten falt i smak. Anbefaler virkelig biffstrimlene!!!!!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Ingvild R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (92)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 92 anmeldelser

Anmeldt 20. mars 2021 via mobile enheter

Kjempe fornøyd med besøket der. Flinke servitører og god vin Koselig plass. Ganske sentralt i forhold til hoteller ved kaia.

Dato for besøk: februar 2021
Takk, 927maylenk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. desember 2020 via mobile enheter

Innom for et godt glass vin før middag.
Bestandig hyggelig med god vinkunnskap bak disken.
Meget hyggelig atmosfære og betjening

Dato for besøk: desember 2020
3  Takk, 931s_lvir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. november 2020 via mobile enheter

Stedet har byens desidert beste vinutvalg, og kelneren vår hadde stor kunnskap som han delte villig vekk. Sevice og oppfølging var storartet.

Dato for besøk: november 2020
2  Takk, toreo64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Veldig flott bar som er verdt et besøk om du er i Tromsø og vil smake på forskjellige typer øl. Og var så heldig å treffe på en bartender med god humor og som virkelig viste hva han snakket om når det kom til øl. Er bilde av han,som jeg fikk lov å legge ut. Så ta dere en tur hit,er verdt hver en krone.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, SivHege2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Agenturet Bar, så også på

 

Har du vært i Agenturet Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.