Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales !!!!”
Anmeldelse av Huken BRYGG

Huken BRYGG
Vurdert som nr. 23 av 129 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 10 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig mat !! smelter rett å slett på tunga! Ansatte som vet korsen de ska imponere folk, med fint å lunt stemning ☺️ Passer både for å ta nån drink elr en go matbit i et godt selskap

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Natali K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (113)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 113 anmeldelser

Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Dette var veldig hyggelig. Veldig god mat og drikke. veldig god atmosfære. Dette anbefales. Alle er fornøyd med besøket

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 481kristinj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Langhelg i Tromsø bød på mange fine matopplevelser, men ingen kommer opp mot Huken Brygg! Konseptet er små retter til en billig penge, men det er rett og slett en umulig utfordring å bare bestille én rett! Av de fem vi prøvde var alle ypperlige! Utrolige gode smaker og konsistenser sammen. Desverre gikk vi hit på vår siste kveld. De har også gode drinker, kult interiør og god atmosfære, blide ansatte. Ekstra pluss for delikat og velduftende toalett med stort speil (kanskje en jentegreie, men bør bemerkes når det er så bra!) Er det noe sted jeg skal tilbake til i Tromsø, så er det Huken Brygg!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Ragni H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Veldig koselig sted med lun atmosfære og muligheter for et godt lite måltid. Engelsktalende kelnere som med fordel kunne lært seg mere norsk. De jobber tross alt i Norge.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Nina B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Wow! For en utrulig koselig plass og atmosfære! Den nye menyen deres er fantastisk å må bare prøves!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Torkil J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Huken BRYGG, så også på

 

Har du vært i Huken BRYGG? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din