God cafe med kaker og lunsj. Interiørbutikk med mange flotte produkter. Stor kapasitet. Fin beliggenhet.
Veldig flott sted å stoppe for en kanelsnurr og litt shopping. Flott utsikt, og mulighet til å sitte både ute og inne.
Endelig har Ersfjord en flott cafe å tilby oss som liker oss godt der. Flotte lokaler som innholdet både cafe og en spennende interiør butikk med det meste.
Vi spiste en deilig lunch der med utrolig god kaffe og en deilig kake til dessert.
Litt synd at de ikke har åpent lenger og at de har stengt på søndager.
Vi ønsker veldig gjerne at dere også begynner å servere middag. Tror dette hadde blitt veldig populært for både Tromsø-folk og turister.
Hærlig bakgrunn til en sort kopp kaffe og bakverk. Bonus at man kan handle interiør når man først er på besøk. Trivelige ansatte!
Lokalisert på Kvaløya, ca 25 min kjøretur fra Tromsø sentrum - Ersfjorden.
Gammel brygge som er omgjort til butikk og serveringssted. På solrike dager, kan maten nytes på en flott uteplass med fantastisk utsikt. Fint sted for «barn» i alle aldre. Også veldig bra sted for kombinasjonen kaffe og shopping.
Nydelige bakverk og god kaffe. Betjeningen vet å behandle kunder. Veldig bra. Greie priser.
Anbefales på det varmeste.