Fjord- og historiecruise

USD 104,80
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Google
Ulike måter å oppleve Tromsøbrua på
fra USD 104,80
Mer informasjon
fra USD 133,64
Mer informasjon
Anmeldt 26. juli 2020

Så fint å få gå over den berømte Tromsø brua. Sola skinte og alt var bra. Så lurt at det var gående på en side, og syklende på den andre. Føltes trygt.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, sussiho
Anmeldt 27. oktober 2018

Vel, det er en bro. Den er helt grei, men det er veldig fint å se på ishavskatedralen når man kjører over den.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, SupEvan
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Jovist et landemerke men det er bare ei bru. Greit å få sett den fra et par forskjellige sider men igjen dette er bare ri bru.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Tony H
Anmeldt 10. juni 2018

Fantastisk utsikt over byen og fjorden. Har observert gigantiske torsker i strømmen nær brupillarene. Den vakre Isavskatedralen ligger på fastlandssiden av brua.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Odd Arne H
Anmeldt 22. desember 2017

På slutten av byen,ligger Tromsøbrua så lang og fin.DEn har jeg gått over noen ganger,men som sommeren.det var blåst da vi var der,så droppet det,men 26 bussen går over der iallefall.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, hildura