“Hyggelig atmosfære”

Koseverden & Koselig Cafe!
Vurdert som nr. 5 av 151 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 3 - USD 7
Anmeldt 21. juli 2020

Hyggelig og intim kafé med godt bakverk. Innbydende disk, og en meget hyggelig og serviceinnstilt ung dame på jobb. Et sted å anbefale.

Takk, GeirH1972

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom rett før de skulle stenge, men ble ønsket velkommen og fikk sitte ned og spise de nydelige kakene og desserten vi kjøpte. Anbefales på det varmeste👍😊

1  Takk, Jarle S
Anmeldt 9. juli 2020

Vi nøt en god frokost på denne meget hyggelige plassen. Kaffen var god, og omeletten nydelig. Vi kommer igjen. ANNBEFALES

Takk, Einar B
Anmeldt 9. juli 2020

En hyggelig dame som serverte nydelig mat, god kaffe og veldig god nypresset juice. Anbefales helt klart.

Takk, gurobs3
Anmeldt 14. februar 2020

Veldig god oreokake, kaffe og service. Koselig lite sted.
Satt veldig lenge her med kaffe og kake og snakket med en venn mens vi ventet på å ta buss til flyplassen, anbefales sterkt.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Ivargustavsen
olgasK6179DX, Eier på Koseverden & Koselig Cafe!, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2020

Hei Ivar!

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding :) Vi er glad at du koset oss hos oss! Takk for at du anbefaler kafeen vår!

Med vennlig hilsen,
Koselig Kafe og Hjemmebakeri

Reisende som så på Koseverden & Koselig Cafe!, så også på

Har du vært i Koseverden & Koselig Cafe!? Del dine erfaringer!