“Koselig og bra”

Koseverden & Koselig Cafe!
Vurdert som nr. 7 av 186 Restauranter i Tromsø
Anmeldt 27. mai 2023 via mobile enheter

Litt rart å sitte i lokalene til det som før var en indisk restaurant og nå spise is og drikke kaffe. Men veldig koselig og bra. God kaffe og hjemmelaget is.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, christianlomsdalen
Roman Galaibo, Eier på Koseverden & Koselig Cafe!, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2023

Tusen takk Christian for din anmeldelse. Vi vil dele dette med butikkteamet for å fortelle dem hvordan vi har det. :)

Anmeldt 7. mai 2023

Utrolig koselig cafe. God atmosfære. Vi spiste gresk salat og cæsarsalat, nydelig mat. Kommer tilbake :)

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Camilla Marita V

Tusen takk for denne 5-stjerners anmeldelsen. Vi setter stor pris på at du er kunde og hjelper til med å dele ordet om oss. Vi er her for deg. :)

Anmeldt 16. april 2023 via mobile enheter

Koselig kafé med nydelig kaffe og kaker. Hyggelig personale med kunden i fokus. Her er det fint å ta en kaffe i fin atmosfære.

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, Bromle
Roman Galaibo, Owner på Koseverden & Koselig Cafe!, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2023

On behalf us all of us at Cozy world & Cozy cafe! I would like to thank you for sharing this great review about our cafe! We are thrilled that you enjoyed your experience. :)

Anmeldt 25. mars 2023

Fantastisk mat, koselig atmosfære og lokale, og hyggelige ansatte😊 anbefaler virkelig å ta turen hit!

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, Rebecca Signora K
Roman G, Owner på Koseverden & Koselig Cafe!, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2023

Tusen takk for en så varm anmeldelse! Vi vil alltid være glade for å se deg igjen! Og hver gang vil vi prøve å gjøre inntrykkene dine bare positive! :)

Anmeldt 25. mars 2023

God mat og kaffe. Flott service. Utrolig koselig å fære for å ta en rolig og koselig frokost eller lunsj.

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, Cruiser00966857062

Seeing that you had a 5-Star experience is the best thing we could hope for! Your review means a lot to us. Thank you for choosing Cozy world & Cozy cafe! We look forward to serving you for many years to come! :)

Reisende som så på Koseverden & Koselig Cafe!, så også på

Har du vært i Koseverden & Koselig Cafe!? Del dine erfaringer!