Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trivelig café med hjemmebakst”

Koseverden & Koselig Cafe!
Vurdert som nr. 7 av 155 Restauranter i Tromsø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 100 - kr 260
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. juni 2023 via mobile enheter

Trivelig café med hjemmelagde kaker, is og bakst. Godt utvalg og trivelig betjening. Anbefales om man ønsker et sted som ikke har de samme tingene som alle andre. Åpent fra frokost til sent.

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, BareMeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roman Galaibo, Eier på Koseverden & Koselig Cafe!, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2023

Tusen takk for denne 5-stjerners anmeldelsen. Vi setter stor pris på at du er kunde og hjelper til med å dele ordet om oss. Vi er her for deg. :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (369)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 369 anmeldelser

Anmeldt 27. mai 2023 via mobile enheter

Litt rart å sitte i lokalene til det som før var en indisk restaurant og nå spise is og drikke kaffe. Men veldig koselig og bra. God kaffe og hjemmelaget is.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, christianlomsdalen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roman Galaibo, Eier på Koseverden & Koselig Cafe!, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2023

Tusen takk Christian for din anmeldelse. Vi vil dele dette med butikkteamet for å fortelle dem hvordan vi har det. :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2023

Utrolig koselig cafe. God atmosfære. Vi spiste gresk salat og cæsarsalat, nydelig mat. Kommer tilbake :)

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Camilla Marita V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roman Galaibo, Eier på Koseverden & Koselig Cafe!, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2023

Tusen takk for denne 5-stjerners anmeldelsen. Vi setter stor pris på at du er kunde og hjelper til med å dele ordet om oss. Vi er her for deg. :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2023 via mobile enheter

Koselig kafé med nydelig kaffe og kaker. Hyggelig personale med kunden i fokus. Her er det fint å ta en kaffe i fin atmosfære.

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, Bromle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roman Galaibo, Owner på Koseverden & Koselig Cafe!, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2023
Google-oversetting

On behalf us all of us at Cozy world & Cozy cafe! I would like to thank you for sharing this great review about our cafe! We are thrilled that you enjoyed your experience. :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mars 2023

Fantastisk mat, koselig atmosfære og lokale, og hyggelige ansatte😊 anbefaler virkelig å ta turen hit!

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, Rebecca Signora K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roman G, Owner på Koseverden & Koselig Cafe!, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2023

Tusen takk for en så varm anmeldelse! Vi vil alltid være glade for å se deg igjen! Og hver gang vil vi prøve å gjøre inntrykkene dine bare positive! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Koseverden & Koselig Cafe!, så også på

 

Har du vært i Koseverden & Koselig Cafe!? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
© 2024 Tripadvisor LLC Med enerett.

Dette er den versjonen av nettstedet vårt som er gitt til personer som snakker i . Hvis du er bosatt i et annet land eller en annen region, velger du den egnende versjonen av Tripadvisor for ditt land eller område i rullegardinmenyen.