“Nydelig mat, kommer tilbake”
Anmeldelse av Chaiyo Thai-Kjøkken

Chaiyo Thai-Kjøkken
Vurdert som nr. 91 av 146 Restauranter i Tromsø
Anmeldt 12. august 2020

Vi spiste vårruller, thai-pepper honningmarinert biff og panaeng curry med kylling. Mye og kompleks smak, fersklaget og god porsjonsstørrelse. Nytt favorittsted.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, AnneIdril

Anmeldt 19. mai 2020

Skikkelig dårlig mat, dette er den dårligste resturanten jeg har vært på i tromsø...sursøt saus minner mer om utvannet ketchup og smaker forferdelig. Sortpeppersaus er en tynn grå gugge. Smitteverntiltak er fulstendig fraværende. Kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Restemat
Anmeldt 8. april 2019

Med tanke på alle de internasjonale butikkene vi har i Tromsø er det fullt mulig å oppdrive de nødvendige ingrediensene for å lage autentisk thai mat i denne byen. Det har ikke denne restauranten klart. Savner og bedre utvalg av ingredienser når det kommer til kjøtt, både i type kjøtt og størrelse på bitene. Likevel skal de ha pluss for god service, at maten likevel smaker ok og at du får maten sterk hvis du ber om det. Prisnivået er akseptabelt.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, Ivar L
Anmeldt 17. februar 2019 via mobile enheter

Chaiyo har et konsept der du enten kan bestille retter fra en meny, eller velge å plukke fra en buffe, på fat. Jeg har prøvd begge variantene. Maten man kan bestille virker fersk, smaker greit og serveres hurtig. Dette er positivt. Buffeen derimot, er svært overpriset. Etter at man har forsynt seg, setter man fatet på en vekt i kassen. Her kan et godt fylt fat koste opp mot 400kr Maten bærer preg av å ha stått fremme alt for lenge. Tar man en rett med fritert kjøtt, er kjøttbitene som skal være crispy, bløte og seige. Noen «kjøttbiter» er bare fritert panko. Jeg tok også noen friterte kyllingbiter, disse var myke og kjøttet var prosessert. Ferdigkjøpte frosne kyllingnuggets? Personalet er også lite effektiv. Disse opplevelsene gjør at jeg ikke kommer tilbake med det første...

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, nikoru101
Anmeldt 7. desember 2018

Mitt favoritt sted på kjøpesenteret. Plukk det du liker selv ifra rikholdig buffet eller bestill ifra rikholdig meny. De har til og med vegetar retter om du vil ha det. Beste Thai maten i byen. Anbefaler sterkt å prøve ut denne spiseplassen. Den kan se litt anonym og billig ut ved første øyekast, men de tar det fort igjen på nydelig mat og smilende og hyggelig betjening.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Moppetrollet

Reisende som så på Chaiyo Thai-Kjøkken, så også på

Har du vært i Chaiyo Thai-Kjøkken? Del dine erfaringer!