Vi hadde lyst på deilig indisk mat etter en lang gåtur i vakre Tromsø. Indie så spennende ut, men dette inntrykket forsvant fort. Vi ba om en halvliter øl, og fikk 0,33. Jaja, ingen fare, tenkte vi. Men så kom maten. Nan-brødet var som en tynn pappskive, og chilli-nanen hadde de bare strødd chilliflak over og bøttet på med olje slik at flaskene lå og fløt. Som hovedrett hadde vi bestilt fisk og lam, men begge var fulle av fett. Lammet var helt tydelig ikke renskåret på forhånd, og det var mer trevler og fett enn kjøtt. Lammet lå i saus, så vi ikke kunne se hva som var hva, og dermed «grudde» vi oss til hver bit. Sausen smakte lammefett, og var tung og ufordøyelig. Fisken var like dårlig, også full av fett. Den som har fått en klump med fiskefett i munnen, vet hvor ubehagelig det er. Servitøren var veldig hyggelig, og spurte om vi var fornøyd, og vi sa fra at vi ikke var. Hun skulle «melde det videre», så forhåpentligvis opplever ingen andre dette. Regningen på over 700 kroner smakte like dårlig som maten.