Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og drikke”
Anmeldelse av Amtmandens Eftf.

Amtmandens Eftf.
Vurdert som nr. 85 av 132 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 18 - USD 54
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Godt utvalg i øl, og nydelig mat. Hjemmekoselig atmosfære med hyggelig betjening og super service. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, hn167
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 21 anmeldelser

Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Behagelig stemning og godt utvalg av vin. Fint å sitte foran peisen med venner mens det er kaldt ute.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, ArneGarborg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2019 via mobile enheter

Lokalisert midt i sentrum, rett over gata for Biblioteket. Vinbar med enkle matretter.
Har spesialisert seg på høye smørbrød og fjøler med spekemat, ost, brød og tilbehør.

Åpner ikke før 15:00 på vanlige dager, og det gjør at stedet ikke har vært på radaren som lunsjsted tidligere.

På lørdager åpner de tidligere, og vårt besøk var etter konsert på Hålogaland Teater. Tilsammen smakte vi på alle rettene, og alt var velsmakende. Akseptable priser målt opp mengden mat.

Mye god vin på «kartet», og betjeningen var godt opplært/kunnskapsrike. Noen av de jeg var sammen med, lovpriste også ølet som ble servert. God service.

Anbefales.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Male4online
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Snøfokk og sterk vind stopper ikke oss, så etter å ha droppet av bagasjen, nyter vi nå herlig tapas og en flaske rødt fra Etna. Tenuta Terre Nere’s enkelmarksvin «Calderara Sottana» vekker gode minner fra vår tur til Etna i 2015. Vi startet måltidet med en appetittvekker, flatbrød med Gorgonzola Piccante og en annen variant med røkt reinsdyr. Det snør ute, og platespilleren tryller frem gamle jazzslagere. Amtmanden er en liten oase i Tromsø, og eieren Torgeir har virkelig klart å skape en stemning her som gjør at det skal bli vanskelig å rive seg løs for å nå neste kulinariske øyeblikk. Med konstant snøvær, vet jeg ikke om vi får med oss Nordlyset, men den magiske gjestfriheten og stemningen i Tromsø har vi allerede fått føle på.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, kennethk416
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018

Super betjening, godt utvalg av vin, og alt på glass. Skinke og ost får vi også, meget pent utvalg. Dette har vært savna i Tromsø!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, popopdrops
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Amtmandens Eftf., så også på

 

Har du vært i Amtmandens Eftf.? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din