“Nydelig mat og drikke”
Anmeldelse av Amtmandens Eftf.

Amtmandens Eftf.
Vurdert som nr. 72 av 186 Restauranter i Tromsø
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Godt utvalg i øl, og nydelig mat. Hjemmekoselig atmosfære med hyggelig betjening og super service. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, hn167

Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Behagelig stemning og godt utvalg av vin. Fint å sitte foran peisen med venner mens det er kaldt ute.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, ArneGarborg
Anmeldt 24. mars 2019 via mobile enheter

Lokalisert midt i sentrum, rett over gata for Biblioteket. Vinbar med enkle matretter.
Har spesialisert seg på høye smørbrød og fjøler med spekemat, ost, brød og tilbehør.

Åpner ikke før 15:00 på vanlige dager, og det gjør at stedet ikke har vært på radaren som lunsjsted tidligere.

På lørdager åpner de tidligere, og vårt besøk var etter konsert på Hålogaland Teater. Tilsammen smakte vi på alle rettene, og alt var velsmakende. Akseptable priser målt opp mengden mat.

Mye god vin på «kartet», og betjeningen var godt opplært/kunnskapsrike. Noen av de jeg var sammen med, lovpriste også ølet som ble servert. God service.

Anbefales.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Male4online
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Snøfokk og sterk vind stopper ikke oss, så etter å ha droppet av bagasjen, nyter vi nå herlig tapas og en flaske rødt fra Etna. Tenuta Terre Nere’s enkelmarksvin «Calderara Sottana» vekker gode minner fra vår tur til Etna i 2015. Vi startet måltidet med en appetittvekker, flatbrød med Gorgonzola Piccante og en annen variant med røkt reinsdyr. Det snør ute, og platespilleren tryller frem gamle jazzslagere. Amtmanden er en liten oase i Tromsø, og eieren Torgeir har virkelig klart å skape en stemning her som gjør at det skal bli vanskelig å rive seg løs for å nå neste kulinariske øyeblikk. Med konstant snøvær, vet jeg ikke om vi får med oss Nordlyset, men den magiske gjestfriheten og stemningen i Tromsø har vi allerede fått føle på.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, kennethk416
Anmeldt 11. november 2018

Super betjening, godt utvalg av vin, og alt på glass. Skinke og ost får vi også, meget pent utvalg. Dette har vært savna i Tromsø!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, popopdrops

Reisende som så på Amtmandens Eftf., så også på

Har du vært i Amtmandens Eftf.? Del dine erfaringer!