“Fine lokaler, OK mat”

Fiskekompaniet
Vurdert som nr. 13 av 186 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Sjømat, Norsk
Anmeldt 26. juli 2020

Hyggelig personale God forrett: blåskjell og østers. Forrett nr 2:Klippfisk bollene tørre og smakløs.. Hovedrett:Bestilte grillet klippfisk. Den bar preg av å ha stått ferdig lenge, hard skorpe og tørr. Tilbehøret var fint og fargerikt.Safranris var mere til pynt enn til smak, også tørr og hard skorpe.
Ble skuffet over maten de serverte, hadde forventet mere ut fra prisnivået. God vin, og fine glass til bobledrikken.

2  Takk, sussiho

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde skalldyrsplatå til forrett. Det meste var smakfullt, men kongekrabbe har vært frossen og da smaker det ikke like bra. Som hovedrett fikk vi breiflabb og panert kveite. Breiflabb var utmerket, men saus var noe for salt. Kveite var frisk og meget god. Vinene passet bra til hovedrett. Dessert var sticky toffee pudding og rabarba suppe. Den siste var frisk og god med smakfulle jordbær til. Dessertvin anbefaling var litt for søt til denne rett. Toffee desserten var god, men en tanke søt. Service var helt grei, men litt mer oppmerksomhet til bordet hadde gjort susen. Takk for en god mat opplevelse. Dette stedet kan anbefales.

Takk, Compass14235189586
Anmeldt 17. juli 2020

Vi spiste fiskesuppe, uer, boknafisk og kveite. Forrett med escabeche av steinbit; helt nydelig. Fiskesuppen var god men ikke den beste vi har smakt (suppen på «Skarven» var mye bedre). Boknafisken var tørr og smakløs, kjedelig med nykål til. Uer og steinbit var to gode retter. God vinanbefaling.

Takk, VerdtEtBesok
Anmeldt 7. juli 2020

Vi var 3 stk som skulle spise middag sammen, bestilte h.h.v. Kveite og kongekrabbe. Kveita var god men tilbehøret var elendigt og nesten ikke poteter så dette måtte vi be om å få mer. Kongekrabben ble servert med sitron og majones men uten brød, dette måtte vi spørre etter. Porsjonene var veldig små så her bør en også spise forrett. Det var tidvis vanskelig å få kontakt med betjeningen så det ble en del venting. Alt i alt synest vi ikke vi fikk det vi betalte for og kommer ikke tilbake her.

Takk, 898maybritts
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Var å spiste middag der i går med uer, hummer og 4 blåskjell og en halv potet. Hummeren var noe av det seigeste jeg har fått servert. Retten hadde ingen grønnsaker og skyen laget med hummerkraft var for salt og bitter. Ikke noe godt. Det eneste som var bra tilberedelse på var ueren. Dette holder ikke mål til å være byens best fiskerestaurant. Har spist her mange ganger og noen ganger er alt helt perfekt, mens andre ganger er det helt feil. Litt for ustabil kvalitet.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, oeande3

Reisende som så på Fiskekompaniet, så også på

Har du vært i Fiskekompaniet? Del dine erfaringer!