Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende meny”
Anmeldelse av Fiskekompaniet

Fiskekompaniet
Vurdert som nr. 16 av 137 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 3 - USD 9
Kjøkken: Sjømat, Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Begrenset og dårlig utvalg på menyen. Serveres i tillegg for lite mat. Utvalget er for spesielt og det er mistet fokus på det tradisjonelle. Kan dessverre ikke anbefale dette stedet.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Joernespen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 571)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 1 571 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2021

Vi nøy vårt besøk på Fiskekompaniet. Valgte 4 retters meny med vin til. Veldig smakfullt. God service. Veldig god atmosfære. Vi kan anbefale stedet.

Dato for besøk: august 2021
Takk, W8382BSkaris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte bord med utsikt - det fikk vi, mot havna og alle båtene. Særdeles hyggelig og hjelpsom betjening. Menyen har et godt utvalg og det vi bestemte oss for, blåskjell og grillet klippfisk var fortreffelig.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, kjellt2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Har vært her tidligere og forventningene var derfor høye. Greit måltid, men prisnivået i forhold til det som serveres synes vi er alt for høyt.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, meretheg2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Første gang i Tromsø og forventningene var høye. Vi ble sterkt anbefalt fiskekompaniet av en lokal person, og var ikke i tvil om hvor vi skulle gå.
Menyen var ok, og vi valgte fisk og reker. Reker fikk vi beskjed at vi burde bestille 2 retter til hver av, for det var ca 20 reker i en porsjon. Til brødet kom et «smør» som bestod av grisefett og brent purre. Denne fant vi direkte kvalmende, og det ødela en del. Fisken var god, men totalopplevelsen ble skuffende. Dyrt, og ikke spesielt godt. Vi går ikke dit igjen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, arildth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fiskekompaniet, så også på

 

Har du vært i Fiskekompaniet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.