“Middag”

Elefant Indisk Restaurant
Vurdert som nr. 39 av 187 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: kr 77 - kr 4 568
Beskrivelse: Elefant Indisk Restaurant har stort fokus på kvalitet og eksklusivitet. Maten vår er smakfull, men ikke fetende. Den kan være godt krydret, men den kan også være mild. Våre smilende ansatte vil hjelpe deg finne den perfekte retten som passer dine smakssanser. Vi bruker spesielle ingredienser for å fremheve de eksotiske smakene som tradisjonell Indisk og Pakistansk mat er kjent for. Vår meny er variert og består av ulike retter av kylling, lam, sjømat og mye mer. Det er mange delikate retter for deg som er vegetarianer også. Vi gleder oss til å treffe deg og servere dere våre nydelige retter.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Spiste middag med venner på lørdag. Ble veldig godt mottatt i døra i et hyggelig lokale. Veldig hyggelig betjening som var flink å anbefale både retter og drikke.
Følte oss hjemme der, god stemning blant servitører.
Maten var veldig god, mye smak uten at det var krydret for mye. Nan brødet var veldig godt. Anbefaler alle et besøk her for en bedre middag.

Takk, rolboe

Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Bestilte grillmix og butterchicken med nanbrød levert. Grillmixen hadde alt for store og tørre biter med kylling.
Lite smak og sausen var bare et par små beger.
Den andre kyllingretten var bestilt mild men ble likevel levert sterk.
Dette var for dårlig levert, stor tommel ned.

1  Takk, arnej429
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Smak på sausen var ok, den sterkeste var altfor sterk. Kjøttet i begge rettene, lam, var svært tørt. Den ene skulle være gra lammeskank, noe vi er vant til er saftig. Men i begge rettene var det nok samme type kjøtt dom var svært tørt og smakløst.

Takk, Helge H
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Autentisk god indisk mat. Vi spiste flere forskjellige retter, korma, vindalou 👍🏿 God service og hyggelig pris!

Takk, John Roger L
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, perfekt kryddrey, perfekt belligenhet og flott atmosfære! Anbefaler resturanten på det sterkeste til alle turister og beboere i Tromsø. Higly recomended!

Takk, ingridr418

Reisende som så på Elefant Indisk Restaurant, så også på

Har du vært i Elefant Indisk Restaurant? Del dine erfaringer!