“Grei mat, litt tørr kylling - måtte betale full pris for barneporsjoner”

Elefant Indisk Restaurant
Vurdert som nr. 37 av 151 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 7 - USD 424
Beskrivelse: Elefant Indisk Restaurant har stort fokus på kvalitet og eksklusivitet. Maten vår er smakfull, men ikke fetende. Den kan være godt krydret, men den kan også være mild. Våre smilende ansatte vil hjelpe deg finne den perfekte retten som passer dine smakssanser. Vi bruker spesielle ingredienser for å fremheve de eksotiske smakene som tradisjonell Indisk og Pakistansk mat er kjent for. Vår meny er variert og består av ulike retter av kylling, lam, sjømat og mye mer. Det er mange delikate retter for deg som er vegetarianer også. Vi gleder oss til å treffe deg og servere dere våre nydelige retter.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Grei mat, litt tørr kylling. spurte etter barneporsjoner av korma kylling til 4 barn, og fikk bekreftet av servitøren at dette var ok. Da vi skulle betale måtte vi betale for 4 voksne. Dette er for dårlig når de ikke har barnemeny engang. Hadde vært helt ok hvis de hadde sagt at de ikke serverte barneporsjoner. Da kunne vi bestilt 2 istedet.

Takk, sisselh2016

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Maten her var aldeles utsøkt. Både de yngste og de eldste var strålende fornøyde. Vi spiste ulike retter med lam, kylling og laks. Alt var like bra. Anbefales.

Takk, haakon_mentzoni
Anmeldt 17. juli 2020

Lysten på romlig og smaksrik middag og da ble valget Indisk mat.
Vi Bestilte Chicken Tikka Masala og Chicken Corma.
Maten var god og velsmakende servert av en hyggelig betjening.

Takk, 143tommym
Anmeldt 5. juli 2020

Ble møtt av hyggelig og smilende servitør, nydelig mat, anbefaler å prøve papadam, kommer absolutt tilbake hit ved neste anledning:)

Takk, M6421UGadeles
Anmeldt 28. april 2020 via mobile enheter

Spiste en svært god lammerett. Trivelig lokale og god service fra personalet. Sentral beliggenhet. Moderat prisnivå. Kommer gjerne tilbake. Du kan spise i lokalet, take-away eller de leverer.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Steinar29

Reisende som så på Elefant Indisk Restaurant, så også på

Har du vært i Elefant Indisk Restaurant? Del dine erfaringer!