Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”

Elefant Indisk Restaurant
Vurdert som nr. 34 av 137 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 8 - USD 471
Beskrivelse: Elefant Indisk Restaurant har stort fokus på kvalitet og eksklusivitet. Maten vår er smakfull, men ikke fetende. Den kan være godt krydret, men den kan også være mild. Våre smilende ansatte vil hjelpe deg finne den perfekte retten som passer dine smakssanser. Vi bruker spesielle ingredienser for å fremheve de eksotiske smakene som tradisjonell Indisk og Pakistansk mat er kjent for. Vår meny er variert og består av ulike retter av kylling, lam, sjømat og mye mer. Det er mange delikate retter for deg som er vegetarianer også. Vi gleder oss til å treffe deg og servere dere våre nydelige retter.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Elefant Indisk Restaurant har stort fokus på kvalitet og eksklusivitet. Maten vår er smakfull, men ikke fetende. Den kan være godt krydret, men den kan også være mild. Våre smilende ansatte vil hjelpe deg finne den perfekte retten som passer dine smakssanser. Vi bruker spesielle ingredienser for å fremheve de eksotiske smakene som tradisjonell Indisk og Pakistansk mat er kjent for. Vår meny er variert og består av ulike retter av kylling, lam, sjømat og mye mer. Det er mange delikate retter for deg som er vegetarianer også. Vi gleder oss til å treffe deg og servere dere våre nydelige retter.
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

God mat og hyggelig betjening. Maten kom veldig fort, men det er nok fordi vi kom først av alle den dagen. Noen ting i lokalet kunne trengt litt fiksing og oppussing, men alt i alt en fin opplevelse.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, marteklashaugen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (177)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 177 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2021

Vi besøkte denne restauranten i begynnelsen av august. Vi fant ikke noe i forretter som vi likte og vi nevnte for oss selv at vi skulle fått en liten scampirett til forrett. (Servitøren må ha hørt dette) Når servitøren tok bestillingen vår sa han at han kunne ordne med en liten scampirett på deling til forrett. Vi takket ja og siden angret vi ikke på noe. Jeg bestilte butterchicken med 7 i styrke og det er den beste butterchicken jeg har spist, fruen tok elefant special chicken. Begge rettene var utsøkte og naanbrødet likeså. Den indiske isen til dessert smakte også fantastisk, dog kunne jeg vært jordbærsausen foruten.
Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: august 2021
Takk, kjelljonnyd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Jeg er glad i indisk mat som er krydret. Maten på denne restauranten var dårlig. Det var lite smak og en kjedelig rett. Jeg anbefaler ikke denne hvis du liker indisk mat. Da lager jeg faktisk bedre indisk mat sjøl. Og jeg er langt fra noen mester på kjøkkenet.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Trokken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Hva i allverden var dette? Indisk mat lagd på pose. Eller? Tynne sauser, seigt kjøtt (spesielt lammekjøttet) naan brød som hverken smakte eller så ut som naan, chutney fra kjøpeglass, og den tørreste og seigeste papadaam til forrett. Kelneren var sur og uhøflig. Ikke bare mot oss, men mot andre gjester i restauranten. Dette var overprisa tulleindisk mat. Anbefales ikke.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, hannahwozenek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Vi gledet oss til indisk, men dette var skuffende. Bestilte butter chicken og elefant chicken, og det smakte rett og slett ingenting. Sausen var alt for tynn og nanbrødene var heller ikke spesielt gode. Her er det stort forbedringspotensial og absolutt ikke verdt pengene.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Christine W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Elefant Indisk Restaurant, så også på

 

Har du vært i Elefant Indisk Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.