“God mat og god stemning”
Anmeldelse av Graffi Grill Tromsø

Vurdert som nr. 28 av 151 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 7 - USD 33
Beskrivelse: Velkommen til en koselig og uformell grillrestaurant, full av god atmosfære. På vår Josper kullgrill griller vi det meste fra deilige fileter til hjemmelagede burgere, fisk, vegetarretter og mye annet godt. Graffi Grill er en godt besøkt restaurant og vi anbefaler våre gjester å reservere et bord for sikkerhets skyld. Bordbestillingen gjør du her. Graffi er et gammelt trøndersk uttrykk og betyr “å ha greie på”.
Anmeldt 27. januar 2019

Det var i grunn lite som var feil denne kvelden. Kjempehyggelig kelner og veldig god mat! Så hvorfor da bare «average» - jo, fordi jeg synes det er veldig dårlig gjort å plassere 2 personer på et firemannsbord aller nederst, aller bortest. Jeg ble sittende å se ut på ventehallen for buss og båt. Hadde man vært 4 personer, hadde det ikke vært så ille, men å sette to personer et sånt sted er rett og slett dårlig gjort. Når jeg i tillegg hadde bestilt bord 2 måneder i forveien og gledet meg til å teste stedet, startet kvelden veldig, veldig dårlig. Jeg nevnte dette da vi ankom (hvor tidlig jeg hadde bestilt). Hovmester synes dette var hyggelig, men hun så nok ikke dette i «sitt» system og tenkte hvertfall ikke noe på at det da hadde vært hyggelig med et annet bord. Derfor sitter jeg igjen litt skuffet. I tillegg fikk vi en høflig anmodning om å gå etter ca 1,5 time. Jeg visste vi hadde bordet ca 2 timer og vi begynte å bli ferdige - det burde vår kelnervenn ha sett.

1  Takk, Klangbra
GraffiTROMSO, Manager på Graffi Grill Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2019

Hei,
Først og fremst tusen takk for besøket og at du tok deg til å komme med en så verdifull tilbakemelding.
Blir veldig glad for å høre at var fornøyd med mat og servitøren deres.
Vi jobber med akkurat dette området i restauranten, slik at de som sitter der ikke skal sitte igjen med følelsen av at de sitter i havneterminalen - det kommer snart opp lyddempere slit at atmosfæren blir lunere.
Må beklage på det sterkeste at dere ikke fikk et annet bord og at besøket ble stressende den siste halvtimen.

Velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen

Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

God entrecôte og tilbehør.
Løkringer som ekstra var kalde og litt seig.
Ellers var det en flott opplevelse.

Takk, ingerlise44

Hei,
Takk for besøk og tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Så fint å høre at dere hadde en flott opplevelse, men leit at løkringene ikke var som forventet. Løkringene våre skal verken være kalde eller seige, så beklager det på det sterkeste.

Velkommen tilbake.

Anmeldt 17. januar 2019

Var her for første gangen og er imponert over lokalet, veldig koselig plass.
Ble litt ventetid på maten, men resturanten var ganske full og den gode matopplevelsen veier opp for det. Spiste en utrolig god biff med bønnestuing og maiskrem, bra kombo!
De har også en veldig god sjokoladesufflè.
Etter en hendelse med låst dør på toalettet fikk jeg og venninnen min gavekort på gratis lunsj som plaster på såret. Fantastisk service! :)

Takk, SunnivaSs

Hei,
Tusen takk for besøket igjen, og for at du tok deg tid til å skrive tilbakemelding.
Så utrolig hyggelig først og fremst at du kom tilbake etter vranglåg-opplevelsen, og at du var fornøyd med maten.

Velkommen tilbake!

Anmeldt 17. januar 2019

Prosecco og entrecote, ikke en normal kombo men hver for seg funker det greit - også på Graffi i Tromsø. Godt tilbehør og perfekt stekingsgrad på kjøttet - som ved tidligere besøk.

Takk, Mr H

Hei,
Veldig hyggelig tilbakemelding, tusen takk!

Med vennlig hilsen

Anmeldt 16. januar 2019

Mitt tredje besøk her, venter fortsatt på dårlig og slett service som flere har snakket om, men det er over forventning hver gang, har også spist forskjellige retter ved hvert besøk, bare god mat og service! Min opplevelse er at alt går fort og smidig, service fra man kommer inn døren, nydelig mat!!! Her hos Graffi Grill får du en god matopplevelse.
Ta turen hit for god mat til en helt grei pris, overhodet ikke overpriset som så mye annet er i restaurant verdenen.

Takk, Hege E
Ørjan M, Daglig leder på Graffi Grill Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei Hege!

Takk for gode ord :) Det gleder oss å høre.

Vennlig hilsen
oss på Graffi

Reisende som så på Graffi Grill Tromsø, så også på

Har du vært i Graffi Grill Tromsø? Del dine erfaringer!