Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra resturant i Tromsø sentrum.”
Anmeldelse av Graffi Grill Tromsø

Graffi Grill Tromsø
Vurdert som nr. 38 av 132 Restauranter i Tromsø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 43
Beskrivelse: Velkommen til en koselig og uformell grillrestaurant, full av god atmosfære. På vår Josper kullgrill griller vi det meste fra deilige fileter til hjemmelagede burgere, fisk, vegetarretter og mye annet godt. Graffi Grill er en godt besøkt restaurant og vi anbefaler våre gjester å reservere et bord for sikkerhets skyld. Bordbestillingen gjør du her. Graffi er et gammelt trøndersk uttrykk og betyr “å ha greie på”.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til en koselig og uformell grillrestaurant, full av god atmosfære. På vår Josper kullgrill griller vi det meste fra deilige fileter til hjemmelagede burgere, fisk, vegetarretter og mye annet godt. Graffi Grill er en godt besøkt restaurant og vi anbefaler våre gjester å reservere et bord for sikkerhets skyld. Bordbestillingen gjør du her. Graffi er et gammelt trøndersk uttrykk og betyr “å ha greie på”.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Bra resturant i Tromsø sentrum. En grei meny og drikkemeny. Meget gode drinker. Bestilte en juicy hamburger som smakte fortreffelig.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 719tord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (234)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

4549 av 234 anmeldelser

Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Ingenting negativt å si om denne restauranten. Nydelig mat og veldig rask service. Spareribbsen var virkelig utrolig, og burde prøves. Anbefaler restauranten på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Heras12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2020

Har vært der 5 ganger nå og alltid fått god mat og service. Servitørene er alltid klar for å gjøre deg tilfreds. Helt greie priser også, med tanke på kvaliteten på maten.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 644christerb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Kjempe mat og god service. Tilpasset maten til barnet og vår mat var nydelig. Lokalet er fint, men litt mye støy

Dato for besøk: august 2020
Takk, vegars2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Det var greit å bestille maten, og vi ble servert raskt. Men ettersom vi hadde betalt i appen, så var dem ferdig med oss. Det skulle være ubegrenset tilbehør, men er vanskelig å få til når ingen gidder ta i mot bestillingen. Mengden av kjøtt som var satt av til tre voksne i grillfest de lux menyen, passer antakelig bra til tre 14-årige jenter. Flere av tilbehørene som ble severt, bar tydelig preg av å ikke være fersk. Det samme med salaten i en burger.

Går nok ikke dit igjen!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kim T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Graffi Grill Tromsø, så også på

 

Har du vært i Graffi Grill Tromsø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din