“God mat, fint sted. Ikke for dyrt! Anbefales!”
Anmeldelse av Graffi Grill Tromsø

Graffi Grill Tromsø
Vurdert som nr. 26 av 188 Restauranter i Tromsø
Beskrivelse: Åpnigstider jul/nyttår 2023: 23.-26. des: STENGT 27.-30. des: 15-22 31. des - 2. jan: STENGT Ordinære åpningstider fra 3. jan. Velkommen til en koselig og uformell grillrestaurant, full av god atmosfære. På vår Josper kullgrill griller vi det meste fra deilige fileter til hjemmelagede burgere, fisk, vegetarretter og mye annet godt. Graffi Grill er en godt besøkt restaurant og vi anbefaler våre gjester å reservere et bord for sikkerhets skyld. Bordbestillingen gjør du her. Graffi er et gammelt trøndersk uttrykk og betyr “å ha greie på”.
Anmeldt 27. november 2023 via mobile enheter

God mat, rask servering. Ikke for kostbart!
Litt dårlig akustikk i lokalet. Det går an å rette på dette. Ellers alt ok! 😉

Dato for besøk: november 2023
Takk, tordco

Anmeldt 14. oktober 2023 via mobile enheter

Fin restaurant som ligger sentralt plassert og veldig hyggelige servitører. Bestillingen gjøres enkel ved hjelp av qr-kode. Mat, drikker og service var veldig bra.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Anders H
Anmeldt 13. oktober 2023

Tredje gangs besøk - tredje gangs innertier. Så utrolig hyggelige ansatte, god mat og god stemning. Uformelt hyggelig sted med fine priser.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, stalliance
Anmeldt 25. september 2023 via mobile enheter

Spiste delemeny og ja det var mer en nok mat. Skulle ønske det var mer av entrecoten fordi den synes jeg vat best. Likte at det var mange ulike sauser med.
Personalet var veldig imøtekommende og kom bort til oss to ganger iløpet av måltidet for å høre om vi trengte noe mer. Kanskje vi var heldige fordi det ikke var så mange gjester.
Jeg drar gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: september 2023
Takk, jeanett1992
Anmeldt 13. september 2023

Utrolig bra mat og service.
Kan anbefales på det sterkeste og helt ok pris
Rask levering av bestillingen.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Stale O

Reisende som så på Graffi Grill Tromsø, så også på

Har du vært i Graffi Grill Tromsø? Del dine erfaringer!