“Dårlig service og kald mat”
Anmeldelse av Graffi Grill Tromsø

Graffi Grill Tromsø
Vurdert som nr. 23 av 190 Restauranter i Tromsø
Beskrivelse: Åpnigstider jul/nyttår 2023: 23.-26. des: STENGT 27.-30. des: 15-22 31. des - 2. jan: STENGT Ordinære åpningstider fra 3. jan. Velkommen til en koselig og uformell grillrestaurant, full av god atmosfære. På vår Josper kullgrill griller vi det meste fra deilige fileter til hjemmelagede burgere, fisk, vegetarretter og mye annet godt. Graffi Grill er en godt besøkt restaurant og vi anbefaler våre gjester å reservere et bord for sikkerhets skyld. Bordbestillingen gjør du her. Graffi er et gammelt trøndersk uttrykk og betyr “å ha greie på”.
Anmeldt 24. februar 2024 via mobile enheter

Maten var ikke varm, chipsen og kylling klubber harde. Når vi ba om påfyll av salat og chips tok det så lang tid at vi var ferdig å spise. Alt må bestilles via App noe som gjør at det blir umulig å oppnå kontakt med personale. Man får da ikke gitt tilbake melding . Veldig synd da Graffi har hyggelige lokaler og god atmosfære . Har nå vært her 4-5 ganger og opplever alltid « kald» mat. Ikke verdt pengene.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, ninas902

Anmeldt 15. februar 2024 via mobile enheter

Har besøkt Graffi i Trondheim ved flere anledninger og vært kjempefornøyd. Forventningene var derfor høye da vi bestemte oss for å prøve restauranten i Tromsø. Men må si det var en skuffelse. Vi bestilte grillfest som alltid, men det så ut som alt var kastet på fjøla. Kjøttet var kaldt og det var ikke nok mat til at vi alle ble mett. Det toppet seg da jeg merket at en av dressingene så ut som den hadde vært servert tidligere, med størkna dressing og halvfullt glass. Ble veldig skuffet over en restaurant som vanligvis leverer høy kvalitet.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, snipa
Anmeldt 21. januar 2024 via mobile enheter

Fantastisk god biff med svært godt tilbehør. Mister siste stjerna, da de har kastet seg på trenden med å la gjestene gjøre det meste selv, unntatt servering og matlaging.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, trond1974
Anmeldt 12. desember 2023

Vært der mange ganger, elsker maten, god service, god stemning🤩 Stikker alltid innom når jeg er i Tromsø

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Trine W
Anmeldt 12. desember 2023 via mobile enheter

Middels. Ok mat, tok spareribsen. Friesen var kalde. Når de plukket vekk maten spurte ingen hvordan maten smakte. Lite interesse fra de ansatte

Dato for besøk: desember 2023
1  Takk, mikaelab0

Reisende som så på Graffi Grill Tromsø, så også på

Har du vært i Graffi Grill Tromsø? Del dine erfaringer!