Takk for en fantastisk uhyggelig kveld hos dere. Makan for en dårlig service hos dere. For det første, smitteværnsreglene klarte de ikke å overholde i det hele, etter flere klager til personalet kontaktet jeg de lokale avisene, og det blir nok også en henvendelse til kommunen. For det andre tåler ikke personalet kritikk i det hele tatt. Klaget på både smittevern og ventetiden, der de da presterte med å kansellerte bestillingen, ingen begrunnelse hvorfor heller. Etter nesten 45 minutt gikk jeg til baren for å spørre, å fikk beskjed at det var på grunn av min fine «tilbakemelding i bestillingen.» Dette er dårlig oppførsel fra ansatte, der det fint kunne blitt tatt som konstruktiv kritikk som alle andre ville. Bestilte igjen, og fikk noen andre til å klage etter, å fikk da beskjed om at den ble «kansellert fordi de ikke hadde flere isbiter.» Dette er noe de fint kunne kommet å sakt til meg, så kunne jeg fint sakt til de ansatte at jeg ikke trenger isbiter i min drink, men ut i fra servicen tidligere skjønner jeg at de ikke gjorde det. Jeg personlig kommer aldri tilbake, å det bør heller ingen andre heller!