“Greit nok”
Anmeldelse av Nordis Restaurant Tromsø - STENGT

Nordis Restaurant Tromsø
Prisklasse: USD 18 - USD 37
Beskrivelse: Hos Nordis Restaurant Tromsø serverer vi alle dine favoritter. Hos oss får du blant annet deilig italiensk pizza, saftige burgere og steambuns. Sjømatklassikere som fiskesuppe, hvitvinsdampede blåskjell og Fish´n Chips. Skjem bort deg selv med bakt torsk, langtidsstekt lammeskank eller storfavoritten grillet tørrfisk.
Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

God vin, forrett med ost og skinke ok. Lammeskank til hovedrett var ikke bra. Veldig tørt kjøtt, Noe rar sammensetning av tilbehør og krydder.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Canaria2018

Anmeldt 4. april 2022 via mobile enheter

Hadde høye forventninger til denne restauranten, men alle ved bordet ble skuffet. Maten var god, spesielt lammeskank. Pizza var helt ok, men litt liten mengde ingredienser. Trekker veldig ned at det ikke finnes fysisk meny, alt må bestilles på nett. Utrolig tungvint, og med et bord på 5 stk brukte vi over en halvtime før alle hadde fått til å sende bestilling. Maten ble derimot levert raskt. De ansatte kom sent til bordet for å ta drikkebestilling og rydde, de kom heller ikke innom bordet for å høre om maten sto til forventningene. Fikk en følelse av at de var irritert over at vi var der. Må si jeg ble skuffet over denne restauranten, hadde hørt mye bra om den.

Dato for besøk: april 2022
Takk, snipa
Anmeldt 12. mars 2022

Et nydelig lokale med flott utsikt utover vann og fjell!
Servitørene var hyggelige og maten kom fort. Maten var god!
Behagelig stemning og virkelig et sted jeg vil anbefale!

Takk, evaaQ8538QW
Anmeldt 12. mars 2022

Nydelig mat, variert meny, god service, maten kom raskt. Nydelige lokaler og utsikt. Rent og delikat. En veldig god opplevelse.

Takk, marena614
Anmeldt 7. mars 2022 via mobile enheter

Spiste middag med venner. Vi fikk sitte ved bordet litt over en time og vi hadde ikke spist opp da vi var bedt om å flytte oss på en annet bord ved inngangen. De mener at det er standard at man ikke er tildelt mer tid.
Dårlig og upersonlig service. Blir ikke å besøke på nytt.

Takk, elenadB1682AZ

Reisende som så på Nordis Restaurant Tromsø, så også på