Inspiration295739
Dato for oppholdet: februar 2019
AidSchei, Leder Thon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. feb. 2019
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Ditt positive møte med resepsjonisten og rommet som ble perfekt for deg. Din tilbakemelding tar jeg med til mine fantastiske kolleger
Hjertelig velkommen tilbake til oss.
0.2 km fra Thon Hotel Tromso
  • Moxy Hotels
2.7 km fra Thon Hotel Tromso
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Dette hotellet anbefales på det varmeste! Hyggelig og serviceinnstilt betjening, både i resepsjonen og frokostsalen😃 de har mange gjester og mye og gjøre, men likevel føler jeg meg som den eneste.....
Fine rom, rent og pent. Takk for den lille hilsen jeg fikk ved innsjekk. Kommer snart igjen!

Dato for oppholdet: januar 2019
1  Takk, MetteH262
AidSchei, Daglig leder på Thon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019

Takk for din gode tilbakemelding. Det er så hyggelig når vi får tilbakemelding om at vi har klart å levere til forventningene og derfor betyr det ekstra mye hver gang våre gjester kommenterer den. Hyggelig at du satte pris på vår hilsen.

Anmeldt 6. januar 2019

Vi bestilte et superior-rom som viste seg å være et handicap-rom, dvs plass til rullestol og spesialtoalett og dusj med plastikkforheng. Greit nok, men ikke verd å betale ekstra for. Det som ikke var bra var at balkongen utenfor rommet var full av tomme take-away-esker og fyrverkeri fra nyttårsaften. Da vi påpekte det for resepsjonen var renholderne gått hjem, så det ble ikke ryddet opp.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, Lars H
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Takk for at du tok deg tid å sende oss denne tilbakemeldingen etter oppholdet ditt hos oss og samtidig beklager vi at oppholdet ikke sto til forventningene. Din kommentar er tatt med videre.

Vi håper vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Eneste negative å finne her var at det var var ettelleranna krypdyr på 1-1,5 cm som krøyp på gulvet, såg 3 stk. Ekkelt men ikke farlig. Ga beskjed i resepsjonen ved avreise og Di viste om problemet, og var allerede igang med å få de fjernet.

Jeg var ellers så fornøyd med hotellet at jeg blir å bo her neste gang jeg er i Tromsø.

Takk, Mona K
AidSchei, Daglig leder på Thon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019

Takk for at du tok deg tid å sende oss din tilbakemeldingen etter oppholdet ditt hos oss. Vi bestreber oss på å serve gjestene på best mulig måte, og vi setter stor pris på din kommentar.

Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Et ok hotell, gode senger. Frokosten er over snittet bra. Rommene er litt små. Renholdet er bra. Pluss for at vi fikk ha rommet noen timer ekstra, svært grei betjening. Fikk faktisk byttet helg enda vi hadde bestilt for bonuspoeng, noe som for det meste viser seg umulig. Hotellet ligger svært sentralt. Alt i alt en bra opplevelse.

Takk, mla117

Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Dine positive kommentarer om personalet, renholdet og frokosten vil jeg ta med til hele teamet.
Sjekk ut vårt andre Thon Hotel I Tromsø for flere romkategorier.

Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Glimrende senger. Jeg skulle reise tidlig om morgenen til Oslo. Fikk ei go natt søvn. Drosja kom 6.50 og frokosten begynte 6.30. Den burde begynt kl.6. Ellers var alt perfekt. Dusjen hadde godt varmt vann. Rent og pent og meget hyggelig betjening!

Takk, Svein J

Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Om man ikke rekker frokosten før avreise kan man bestille en "frokost I farta"