Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
jørn h
Anmeldelse av Thon Hotel Tromso
4,0 av 5 boblerAnmeldt 29. apr. 2019
Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerService
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AidSchei, General ManagerThon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. apr. 2019
Takk for din gode tilbakemelding. Det er så hyggelig når vi får tilbakemelding om at vi har klart å levere til forventningene. Frokosten vår, som vi får mye skryt av, er noe vi er svært stolte av, og derfor betyr det ekstra mye hver gang våre gjester kommenterer den. Hjertelig velkommen tilbake.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 086
  • Expedia.com
    kr 1 147
  • Vio.com
    kr 1 057
  • Hotels.com
    kr 1 143
0.0 km fra Thon Hotel Tromso
Gratis Wi-Fi
kr 1 581
  • Strawberry Hotels
    kr 1 790
  • travelup.com
    kr 1 432
  • Expedia.com
    kr 1 580
0.2 km fra Thon Hotel Tromso
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 587
kr 1 402
  • Strawberry Hotels
    kr 1 587
  • Priceline
    kr 1 508
  • Expedia.com
    kr 1 400
0.3 km fra Thon Hotel Tromso
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
kr 10 378
kr 1 815
  • Priceline
    kr 1 815
  • Radissonhotels.com
    kr 1 815
  • Expedia.com
    kr 1 820
0.3 km fra Thon Hotel Tromso
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 823
kr 809
  • Priceline
    kr 823
  • Expedia.com
    kr 809
  • Hotels.com
    kr 809
0.1 km fra Thon Hotel Tromso
Gratis Wi-Fi
kr 1 740
kr 1 537
  • Strawberry Hotels
    kr 1 740
  • Priceline
    kr 1 653
  • Expedia.com
    kr 1 536
0.2 km fra Thon Hotel Tromso
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 658
  • Scandic Hotels
    kr 1 658
  • travelup.com
    kr 1 424
  • Priceline
    kr 1 899
0.4 km fra Thon Hotel Tromso
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 136
  • Booking.com
    kr 1 136
  • travelup.com
    kr 974
  • Priceline
    kr 1 301
0.1 km fra Thon Hotel Tromso
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 812
  • Strawberry Hotels
    kr 919
  • ZenHotels.com
    kr 696
  • Priceline
    kr 873
0.1 km fra Thon Hotel Tromso
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 605
kr 1 343
  • Strawberry Hotels
    kr 1 605
  • Priceline
    kr 1 445
  • Expedia.com
    kr 1 357
0.3 km fra Thon Hotel Tromso
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldelser (813)
Filtrer anmeldelser
813 resultater
Vurdering fra reisende
272
355
136
28
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
272
355
136
28
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8792 av 813 anmeldelser
Anmeldt 27. april 2019

bra hotell, Thon har gode rom, god seng og gode puter,
Meget god frokost, med havregrød, Bacon, vafler og annet snadder.
Meget hyggelig personal.
hotellet er greit plassert i øvre sentrum av Tromsø, kort vei til gågaten og senter.
Skal du ha havutsikt må du få rom i de øverste etasjene.

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, L9186KJrobertl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2019

Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding, det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Dine positive kommentarer om personalet og frokosten vil jeg ta med til hele teamet.
Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2019 via mobile enheter

Rom og beliggenhet passet oss perfekt. Meget god og variert frokost i rolige omgivelser. Personalet var særdeles høflig og veldig serviceinnstilt. Kort avstand til buss, bil og båt. Gåavstand til shopping og et mangfold av restauranter.

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tevollen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AidSchei, Daglig leder på Thon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2019

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Dine positive kommentarer om personalet, renholdet og frokosten vil jeg ta med til hele teamet.
Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2019 via mobile enheter

For j*vlig renhold. Da jeg skulle legge meg oppdaget jeg noe som så ut som blod på dynetrekket og oppkast på senga. Da jeg klagde ble jeg verken møtt med service eller en beklagelse. Anbefales ikke!!!

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, sirneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. februar 2019

Vi bestreber oss på å serve gjestene på best mulig måte og vi beklager på det sterkeste opplevelsen du har fått hos oss.
Dine kommentar er tatt videre slik at vi unngår dette for fremtiden.

Nok en gang, beklager så mye.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2019

Greit rom med det jeg trenger for en god natts søvn. Ikke noe ekstravagant eller luksuriøst hverken på rommet eller fellesarealene. Kunne ønske meg en GOD kop kaffe på morgenen, men det fant jeg lenger bort i gata etter en lang natts søvn.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Mr H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. februar 2019

Takk for at du tok deg tid å sende oss denne tilbakemeldingen etter oppholdet ditt hos oss. Vi bestreber oss på å serve gjestene på best mulig måte, og vi setter stor pris på din kommentar.
NB. Vi tilbyr alltid kaffe i lobbyen for våre gjester.
Vi håper ikke det blir lenge til neste gang vi får gleden av å ønske deg velkommen til oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Dette hotellet er virkelig trivelig, møte med resepsjonist er starten på opplevelsen og for et hyggelig møte. Jeg følte meg velkommen og viktig, noe vi alle behøver å føle innimellom. Fikk rom 608, perfekt om du trenger litt fred&ro fra trafikken👍🏻Kok deg morgenkaffe eller te, alt tilrettelagt👌🏻Anbefales virkelig😃

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Inspiration295739
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AidSchei, Leder  på Thon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2019

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Ditt positive møte med resepsjonisten og rommet som ble perfekt for deg. Din tilbakemelding tar jeg med til mine fantastiske kolleger
Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser