Etrip
StayForLong
Booking.com
Se alle 17 tilbud
Anmeldt 27. april 2019

bra hotell, Thon har gode rom, god seng og gode puter,
Meget god frokost, med havregrød, Bacon, vafler og annet snadder.
Meget hyggelig personal.
hotellet er greit plassert i øvre sentrum av Tromsø, kort vei til gågaten og senter.
Skal du ha havutsikt må du få rom i de øverste etasjene.

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, L9186KJrobertl
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2019

Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding, det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Dine positive kommentarer om personalet og frokosten vil jeg ta med til hele teamet.

Anmeldt 2. april 2019 via mobile enheter

Rom og beliggenhet passet oss perfekt. Meget god og variert frokost i rolige omgivelser. Personalet var særdeles høflig og veldig serviceinnstilt. Kort avstand til buss, bil og båt. Gåavstand til shopping og et mangfold av restauranter.

Dato for oppholdet: mars 2019
Takk, tevollen
AidSchei, Daglig leder på Thon Hotel Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2019

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Dine positive kommentarer om personalet, renholdet og frokosten vil jeg ta med til hele teamet.

Anmeldt 26. februar 2019 via mobile enheter

For j*vlig renhold. Da jeg skulle legge meg oppdaget jeg noe som så ut som blod på dynetrekket og oppkast på senga. Da jeg klagde ble jeg verken møtt med service eller en beklagelse. Anbefales ikke!!!

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, sirneg
AidSchei, General Manager på Thon Hotel Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. februar 2019

Vi bestreber oss på å serve gjestene på best mulig måte og vi beklager på det sterkeste opplevelsen du har fått hos oss.
Dine kommentar er tatt videre slik at vi unngår dette for fremtiden.

Nok en gang, beklager så mye.

Anmeldt 26. februar 2019

Greit rom med det jeg trenger for en god natts søvn. Ikke noe ekstravagant eller luksuriøst hverken på rommet eller fellesarealene. Kunne ønske meg en GOD kop kaffe på morgenen, men det fant jeg lenger bort i gata etter en lang natts søvn.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sovekvalitet
Takk, Mr H

Takk for at du tok deg tid å sende oss denne tilbakemeldingen etter oppholdet ditt hos oss. Vi bestreber oss på å serve gjestene på best mulig måte, og vi setter stor pris på din kommentar.
NB. Vi tilbyr alltid kaffe i lobbyen for våre gjester.
Vi håper ikke det blir lenge til neste gang vi får gleden av å ønske deg velkommen til oss

Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Dette hotellet er virkelig trivelig, møte med resepsjonist er starten på opplevelsen og for et hyggelig møte. Jeg følte meg velkommen og viktig, noe vi alle behøver å føle innimellom. Fikk rom 608, perfekt om du trenger litt fred&ro fra trafikkenKok deg morgenkaffe eller te, alt tilrettelagtAnbefales virkelig

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Inspiration295739
AidSchei, Leder  på Thon Hotel Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2019

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Ditt positive møte med resepsjonisten og rommet som ble perfekt for deg. Din tilbakemelding tar jeg med til mine fantastiske kolleger