Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 158
Hotels.comUSD 157
Orbitz.comUSD 157
CheapTicketsUSD 157
eDreamsUSD 158
TravelocityUSD 157
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (691)
Filtrer anmeldelser
691 resultater
Vurdering fra reisende
210
322
123
23
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
210
322
123
23
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 691 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020

Vi var veldig godt fornøyde med oppholdet på Thon Hotel Tromsø. Dere har vært virkelig flinke med smittevern-tiltak, spesielt i frokostsalen kom dette særdeles godt frem med annen hvert bord ikke i bruk, samt ala carte frokosttallerkener og kaffeservering ved bordet. Tusen takk for oppholdet, vi kommer tilbake. TS

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, torgeirs603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Dine positive kommentarer vil jeg ta med til hele teamet.
Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig og serviceinnstilt betjening. Stort fint rom. God frokost selv i disse koronatider. Hurtig inn- og utsjekk fra hotellet. Stor og fin TV med mulighet for å se på egne program fra mobilen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, fridakristin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding.
Det er flott å høre at du likte rommet og at rommet ditt falt i smak i tillegg til frokosten vår. Våre medarbeidere er vår stolthet og da er det ekstra hyggelig at det blir lagt merke til.
Fortsatt god sommer.
Hjertelig velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020

Endelig åpna hotellene etter korona! Flott å komme til Thon - smilende betjening, vannkoker på rommet og topp service! Det var fort gjort å bestille rom med bonuspoengene - som rakk langt på Thon! Medlemskap er smart - hvis du vil få gratisnetter i blant!

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, vebj_rghagenet2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Takk for din gode tilbakemelding. Det er så hyggelig når vi får tilbakemelding om at vi har klart å levere til forventningene.
Fortsatt god sommer og hjertelig velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2020 via mobile enheter

Bodd på dette hotellet flere ganger i forbindelse med jobb. Bra frokost, behagelige senger, grei betjening. Noe dårlige parkerings forhold, men det finnes. Sist gang jeg bodde her var det noe kaldt på badet.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, mariuspeders1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2020

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Dine positive kommentarer om personalet, senger og frokosten setter vi stor pris på.
Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

Utrolig hyggelig og effektivt personale - både i resepsjonen og i frokostsalen !! Som angitt før svært rikholdig frokostbuffet - det lønner seg å være sulten til frokost her !!
Samt en foroverlent betjening som serverer kaffe akkurat når det passer !!

Romtips: Rolige rom inn mot bakgården.
Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, erima2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AidSchei, Daglig leder på Thon Hotel Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2020

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse.
Dine positive kommentarer om personalet og frokosten vil jeg ta med til hele teamet.
Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser