Siden vi har god erfaring med Thon fra tidligere var det lett å velge de også denne gangen. Meeeen dette besøket skuffet stort! Hvor skal jeg begynne? Rommet var i og for seg greit, men badet var utrolig kaldt (uten varmekabler), og ikke ordentlig rengjort. Barna fikk ikke egne handduker og barnesengene hadde store hull i sidene (den ene sengen hadde stort nok hull til at barnet kunne krype ut), dynene til barna hadde sengetrekk tilhørende voksendyne (vi hadde heldigvis med enge dyner til de og hadde nok vært redd for at barna skulle krølle seg inni om natten hvis ikke), veldig sen room service (syns synd på mannen som hadde ansvar for renhold alene i vår etasje) og til slutt feilinformasjon om frokosttidene. Vi fikk beskjed om frokost kl 0630 ved innsjekk, men da vi kom ned lørdagen fikk vi beskjed om at det var endret til kl 0800 (!!). Vi fikk ingen forklaring (korona? Isåfall uheldig siden det ble oppsamling av folk i frokostsalen).
Det må også nevnes at jeg syns det er utrolig skuffende at en så stor kjede fremdeles opererer med småflasker av sjampo, såpe og fuktighetskrem! Hele verden har miljøfokus, men Thon som hotellkjede klarer tydeligvis ikke det..?
Det positive var plassering av hotellet og utsikt til ishavskatedralen.