wihans
4,0 av 5 boblerAnmeldt 5. aug. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2024
Aid Schei Lillegard, Daglig lederThon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. aug. 2024
Takk for at du valgte Thon Hotel Tromsø og hyggelig å lese din beskrivelse av servicen du har fått. Alle her på hotellet jobber svært målrettet for å skape gode gjesteopplevelser, og det er veldig motiverende å få gode tilbakemeldinger som dette.
Hjertelig velkommen tilbake.
2.7 km fra Thon Hotel Tromso
0.4 km fra Thon Hotel Tromso
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldt 20. juni 2024 via mobile enheter

Hotellet har en bra beliggenhet i sentrum av Tromsø. Bra standard/-faciliteter på hotellet generelt. Rene praktiske hotellrom. God service ble utført av personalet. Nydelige frokoster. Veldig fornøyd med oppholdet. Ypperlig sted ved langhelg i Tromsø.

Dato for oppholdet: juni 2024
Takk, Egil H
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2024

Takk for at du valgte Thon Hotel Tromsø når du besøkte Tromsø. Alle her på hotellet jobber svært målrettet for å skape gode gjesteopplevelser, og det er veldig motiverende å få gode tilbakemeldinger som dette. Vi håper det ikke blir lenge til du kommer tilbake til oss.

Anmeldt 19. april 2024 via mobile enheter

Følte meg ikke sånn voldsomt velkommen da jeg sjekket inn. Rommet var helt ok, rent og pent. God seng. Badet var iskaldt, uten mulighet til å skru opp temperaturen, og med en løs vannkrane. Gikk for å spise frokost ca 08:30, og da var det ikke mulig å låse døra på rommet. Måtte dermed la rommet stå ulåst mens jeg gikk ned for å hente meg litt mat. Hadde lyst på havregrøt, men det var kun litt inntørket grøt igjen nederst i kjelen. Utvalg og standard på den øvrige maten var heller ikke opp mot normal Thon-standard. Dette oppholdet ble dessverre en skuffelse for meg.

Dato for oppholdet: april 2024
Takk, MiaMJ74
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. april 2024

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding og samtidig beklager vi at vi ikke har klart å levere til god standard som vi vil være kjent for. Dine kommentarer vil bli tatt med videre for å unngå dette for fremtiden.

Romdørene er programmert med tilbakerømning som vil si at ved en eventuell evakuering så har man 1 minutt til å komme seg tilbake til rommet sitt igjen. Døren låses med nøkkelkort når man forlater rommet, da skal døren være låst.
Vi håper vi kan få gleden av å ønske deg tilbake til oss igjen.

Anmeldt 5. januar 2024 via mobile enheter

Et flott opphold på hotellet. Gode senger og 2 puter hver på dobbeltrommet var et pluss. God og variert frokost. Et ekstra pluss at det er mulig å spise kveldsmat. Hyggelig og imøtekommende personale. Som thonkunde kunne jeg bruke mobiltelefonen som nøkkelkort. Anbefales😁

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, 403eirikk
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2024

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse om at oppholdet har stått til forventningene.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 30. oktober 2023

stilt og rolig på hotellet . Rommet var stor nok, god seng. God frokost, variert ,serverer energi drikke og kaffe. Serverer kveldsmat ,God mat. Inkludert i prisen frokost og kvelds. Nært til offentlig transport og sentrum.

Dato for oppholdet: oktober 2023
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Anita K
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2023

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er en glede for meg å lese din beskrivelse om rommet, frokosten og kveldsmaten.
Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 26. oktober 2023

Alt ved oppholdet mitt var akkurat slik et fint og koselig hotell skal være, jeg var på jobbreise og overnattet her 5 dager og er kjempefornøyd.
Det er slettes Ingen ting negativt å si om deres ansatte, maten deres, hotellet deres generelt eller servicen deres. Snarere tvert imot hehe.

Jeg klarer ikke å forstå at noen kunder
via tripadvosor får til å klage på dette hotellet her i det hele tatt og legge igjen 1 stjerne... men alle er forskjellige da ;)
Jeg er såpass uenig med disse 1 stjernene og kan garantere deg som potensiell kunde hos Thon at de kjære hotell-ansatte som jobber ved hotellet her vil gjøre alt de kan for å respektere deg og ditt opphold og gjøre det de kan for at ditt opphold er så fint som mulig for deg og eventuelt dine du reiser med. Så lenge du respekterer de som yter service til deg like mye som du forventer de skal yte for deg, så skal jeg love deg at hotell-oppholdene dine blir betraktelig mer koselig ;)

Og by the way, kvelds-middagmaten og frokosten er top notch her, det eeer så godt utvalg og godt kvalitet på maten deres og dette er første gang jeg overnattet på et Thon hotell må jeg poengtere.

Dato for oppholdet: oktober 2023
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Stortj
Aid Schei Lillegard, Daglig leder på Thon Hotel Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2023

Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding. Det er så hyggelig når vi får tilbakemelding om at vi har klart å levere til forventningene.
Våre medarbeidere er vår stolthet og da er det ekstra hyggelig at det blir lagt merke til.
Hjertelig velkommen tilbake neste gang du besøker Tromsø.