Alt ved oppholdet mitt var akkurat slik et fint og koselig hotell skal være, jeg var på jobbreise og overnattet her 5 dager og er kjempefornøyd.
Det er slettes Ingen ting negativt å si om deres ansatte, maten deres, hotellet deres generelt eller servicen deres. Snarere tvert imot hehe.
Jeg klarer ikke å forstå at noen kunder
via tripadvosor får til å klage på dette hotellet her i det hele tatt og legge igjen 1 stjerne... men alle er forskjellige da ;)
Jeg er såpass uenig med disse 1 stjernene og kan garantere deg som potensiell kunde hos Thon at de kjære hotell-ansatte som jobber ved hotellet her vil gjøre alt de kan for å respektere deg og ditt opphold og gjøre det de kan for at ditt opphold er så fint som mulig for deg og eventuelt dine du reiser med. Så lenge du respekterer de som yter service til deg like mye som du forventer de skal yte for deg, så skal jeg love deg at hotell-oppholdene dine blir betraktelig mer koselig ;)
Og by the way, kvelds-middagmaten og frokosten er top notch her, det eeer så godt utvalg og godt kvalitet på maten deres og dette er første gang jeg overnattet på et Thon hotell må jeg poengtere.