Åpen i dag: 08:00 - 23:00
Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Tromsø Villmarkssenter på
Mer informasjon
1 593
1 593
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Det var veldig kjekt på villmarkssenteret! Berre veret var ikkje på våras side. Det var ein grei pris for det ein fekk! Det einaste eg skulle ønska er at ein skulle fått meir tid med valpane! Det er litt sånn første mann til mølla viss du vil klappa dei, det synst eg var litt kjedlig! Men alt i alt var det ein veldig fin opplevelse🥰 Ein fekk veldig god tid med dei voksne huskys!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, annesophieg298
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

250-300 hunder som er klare til å dra gjester rundt i fjellene. Flinke verte som hjelper og forklarer. Fantastisk følelse å bli trukket av 5 sterke hunder i full fart gjennom snøen. Om sommeren tilbys også kajakk padling.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, trondr571
Lili G, Guest Relations Manager på Tromsø Villmarkssenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2018

Thank you for your feedback! It is great to hear that you enjoyed your tour - can you tell us what we could have done to make it a perfect experience?

Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Dro på huskycafé med ei venninne og vi koste oss kjempemye begge to. Helt fantastisk å kunne gå rundt å kose med alle de 300 hundene som er på senteret, samt alle de små søte valpene. Besetningen var hyggelig og behjelpelig, og viste oss gjerne rundt eller svarte på spørsmål. Anbefales virkelig til alle, enten man er student som gjerne vil ha hund men ikke har mulighet, eller bare er ute etter en cafe utenom det vanlige!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, mariesolberg
Lili G, Guest Relations Manager på Tromsø Villmarkssenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018

Takk skal du ha - vi holder åpent hele sommeren, dere er alltid velkommen innom!

Anmeldt 23. april 2018 via mobile enheter

Vi hadde en fin opplevelse på det årlige Åpen dag arrangementet på Villmarkssenteret. Veldig smidig med busser fra flere stopp i Tromsø og ved Eide Handel helt til senteret. Vi betalte kun 50kr pr voksen, barna gikk gratis. Gratis hundekjøring en liten runde (ca 5 min) og fri tilgang til kos med ca 300 hunder. Guidende var tilgjengelige og vennlige. En av de fortalte at de kjenner hver eneste hund og deres egenskaper godt, da de er sammen med og trener hundene hver eneste dag. Imponerende! Ellers på åpen dag var det mulighet for grilling av egen mat i lavvoer eller ute, kafé, loddsalg og aking... en fin formiddag som anbefales hvis en er fornøyd med bare litt hundekjøring.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, 299maritf
Nick B, Public Relations Manager på Tromsø Villmarkssenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2018

We're delighted you enjoyed our open day, it was a fantastic event, we're so pleased to be able to show you around our centre and introduce you to our huskies.

Anmeldt 17. januar 2018

Meget bra alternativ til byliv og severdigheter. Stemningsfullt rundt bålet. Vi gikk glipp av nordlyset dessverre. Var også uheldig at 2 av de voksne hundene beit seg fast i min kones dun kåpe og rev den i stykker. Ellers var maten svært god (bacalao). Minuset var også at alt foregikk på engelsk. Ingen kunne snakke norsk.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Tobano
Nick B, Customer Relations på Tromsø Villmarkssenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. januar 2018

Tusen takk for at dere besøkte oss,

Vi har mange norsktalende men våre guider er for det meste internationale, vi føler dette hjelper våre gjester som kan komme fra hele verden. Se etter norske flagg på navneskiltet så finner du de som snakker norsk :)