Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god sushi”
Anmeldelse av East Tromsø

East Tromsø
Vurdert som nr. 70 av 132 Restauranter i Tromsø
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Vi valgte en buffetmeny og ble meget positivt overrasket over en fin variasjon meget velsmakende sushi-retter, og til en ganske overkommelig pris. Vi fikk også veldig fin service. Anbefales.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Halvor58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 44 anmeldelser

Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Vi spiste middag her en fredag i februar, og var strålende fornøyde. God service, hyggelig atmosfære, og nydelig mat. Kan anbefale drinkmenyen (spesielt en Kyoto), sushi (tempura crab) og bao buns. Vel verdt et besøk!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 735elisew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Vi var syv personer som delte diverse småretter. Personlig smakte jeg kyllingklubber, vårrull og dumplings, alt veldig velsmakende. Ellers ble lammecarreen skrytt opp i skyene. Hyggelig kelner. Anbefales, selv om ser at meningene er delte.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 999HH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2020 via mobile enheter

Fin plass som også passer for grupper. Asiatisk preget meny. Jeg spiste Pork Ramen, og var bare sånn passe begeistret... Svinekjøttet var noe tørt og retten har jeg smakt bedre andre steder. Rause porsjoner og relativt rimelig. Meget god service.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Rask service, men tror dem trenger og stresse litt ned. Betalte 178.- for noen biter med rått kjøtt med sjøgress, overpriset!!! Bestilte øl, den kom aldri.. så vi dro, til en kebabsjappe fordi vi enda var sultene.

Men hyggelig betjening, og fint sted!

Dato for besøk: januar 2020
Takk, VictoriaNorway20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på East Tromsø, så også på

 

Har du vært i East Tromsø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din