Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig hvalbiff, rogn, tørrfisk og fiskesuppe”
Anmeldelse av Full Steam Tromsø

Full Steam Tromsø
Vurdert som nr. 19 av 156 Restauranter i Tromsø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 149 - kr 449
Beskrivelse: Autentisk Norske måltider lokalisert midt i Tromsø Sentrum nede ved havnen i en gammel trebygning fra 1904. Vi har Torsken fisken som den røde tråden i restauranten, aktivitetene og utstillingen. I vår meny tilbyr vi forskjellige typer fiske måltid, Kvalkjøtt og andre norske retter som du elske å smake på. Velkommen
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Autentisk Norske måltider lokalisert midt i Tromsø Sentrum nede ved havnen i en gammel trebygning fra 1904. Vi har Torsken fisken som den røde tråden i restauranten, aktivitetene og utstillingen. I vår meny tilbyr vi forskjellige typer fiske måltid, Kvalkjøtt og andre norske retter som du elske å smake på. Velkommen
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig norsk mat. Vi delte fjøler med rognpose og hvalkjøtt til forrett - enkelt, men utsøkt. Gode hovedretter også - vi prøvde hvalbiffen, fiskesuppa (med mye fisk i) og Halvors tørrfisk. Anbefales! Samt en hyggelig servitør fra India og Estland.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 310britas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (363)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5458 av 363 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi kjøpte hvalbiff og smørstekt tørrfisk og var begge veldig fornøyd. Nydelig tilberedt, uten å være jålete. Prøv geitost(e)kaka, den var også veldig god! Fine priser, må tåle å betale litt for så flott mat, men dette var helt innafor. Hyggelige, rustikke omgivelser som passer til maten. Vi måtte vente akkurat litt for lenge når vi skulle bestille og når oppvask skulle hentes til at vi «bare» gir fire stjerner. Litt mer oppmerksomme servitører sammen med den gode maten hadde gitt fem, for de var både hyggelige, kunnskapsrike og hjelpsomme når de først kom👍🏼

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kristinbS6869FO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste variert mat. Rognpose med tilbehør til forrett var nydelig. Jeg spiste hval, konav gryte med tørrfisk og datteren min rekesmørbrød. Alt var fortreffelig. Hyggelige servitører med godt humør. Enkelt, men grnuiny lokale.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, haakon_mentzoni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Dette var det beste rekesmørbrødet vi har spist👏🏼. God atmosfære og god service. Vi kommer igjen! Vi satt ute, men det var koselig inne også.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, kirsten e
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. februar 2020

Lunt og koselig lokale. Servitøren var rask å ta bestilling, men gjorde en kjempe tabbe da han skjeler vin uten at en av oss fikk smake først. Forretten var god( fritert fiske kjaker og tunger)
Hovedretten som var fiskesuppe, var stort sett smakløs. Dette kan gjøres så mye bedre.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, 910hildeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Full Steam Tromsø, så også på

 

Har du vært i Full Steam Tromsø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.