“Her bør man virkelig avlegge”
Anmeldelse av Full Steam Tromsø

Full Steam Tromsø
Vurdert som nr. 14 av 148 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 13 - USD 40
Beskrivelse: Autentisk Norske måltider lokalisert midt i Tromsø Sentrum nede ved havnen i en gammel trebygning fra 1904. Vi har Torsken fisken som den røde tråden i restauranten, aktivitetene og utstillingen. I vår meny tilbyr vi forskjellige typer fiske måltid, Kvalkjøtt og andre norske retter som du elske å smake på. Velkommen
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Her bør man virkelig avlegge et besøk!
Veldig god mat og trivelig miljø.
Spiste fiskesuppe og tørrfisk gryte.. nydelig mat!

1  Takk, 525annelises

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Har spist lunsj her to dager på rad. Kan virkelig anbefales Fantastisk mat, topp service og fritt for måker

Takk, 306janneg
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

A'la carte lunch, rognpose meny og røkt hvalkjøtt menyen smakte himmelsk. Dette er verdt ett besøk og hver krone.

2  Takk, LailaRoed
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig norsk mat. Vi delte fjøler med rognpose og hvalkjøtt til forrett - enkelt, men utsøkt. Gode hovedretter også - vi prøvde hvalbiffen, fiskesuppa (med mye fisk i) og Halvors tørrfisk. Anbefales! Samt en hyggelig servitør fra India og Estland.

Takk, 310britas
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi kjøpte hvalbiff og smørstekt tørrfisk og var begge veldig fornøyd. Nydelig tilberedt, uten å være jålete. Prøv geitost(e)kaka, den var også veldig god! Fine priser, må tåle å betale litt for så flott mat, men dette var helt innafor. Hyggelige, rustikke omgivelser som passer til maten. Vi måtte vente akkurat litt for lenge når vi skulle bestille og når oppvask skulle hentes til at vi «bare» gir fire stjerner. Litt mer oppmerksomme servitører sammen med den gode maten hadde gitt fem, for de var både hyggelige, kunnskapsrike og hjelpsomme når de først kom

Takk, kristinbS6869FO

Reisende som så på Full Steam Tromsø, så også på

Har du vært i Full Steam Tromsø? Del dine erfaringer!