Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted og knallgod mat”
Anmeldelse av Full Steam Tromsø

Full Steam Tromsø
Vurdert som nr. 8 av 136 Restauranter i Tromsø
Prisklasse: USD 14 - USD 37
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. august 2021 via mobile enheter

Ble godt tatt i mot av hyggelig kelner. Til forrett hadde vi torsketunger som smakte fortreffelig. Lammeskank var hovedretten og er den beste jeg har smakt Koselig sted og god atmosfære .

Dato for besøk: august 2021
Takk, Elin R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (197)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 197 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Det største og mest overraskende rekesmørbrød på surdeigsbrød smakte fortreffelig. Lekkert servert med smilende service. Skrei og erter av høy kvalitet. Flott utsikt med rolig atmosfære. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Go51846602270
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Spiste Håkons tørrfisk. Det var det beste måltidet på lenge. Kan varmt anbefales. De hadde litt usikre servitører, men det skjemmet ikke opplevelsen i særlig grad. Vi fikk også servert lammeskank. Det var også et utmerket måltid. Topp karakter

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, joakimb688
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Dette var et hyggelig lokale i et gammelt hus på kaia. Innvendig var det like gammeldags med mange gamle pyntegjenstander og veldig sjarmerende. Maten var veldig god. Forretten med kaviar var supergod. Hvalbiffen var god og med godt tilbehør. Barnemenyen var den fineste tallerkenen jeg har sett med kjøttboller og potetmos. Den smakte også bedre enn vanlig. Hyggelig kelner selv om det var litt blanding av norsk og engelsk kommunikasjon. Prisene var litt høyere enn jeg hadde forventet.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Trokken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Kan anbefale denne restauranten på det varmeste. Vi fikk nydelig lokal og kortreist klippfiskgryte og ble betjent av to utrolig sjarmerende og serviceinnstilte ansatte. Etter måltidet fikk vi også en liten omvisning av restaurantens museumsavdeling. En flott opplevelse!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, EllaBodil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Full Steam Tromsø, så også på

 

Har du vært i Full Steam Tromsø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.