Var ute å spiste med 5 kollegaer. Vi hadde bord klokken 18.30. Fikk bestilt drikke som gikk fort å greit. Fikk bestilt maten, menyen var ikke stor og veldig komplisert å lage. Så kommer nedturen med at vi fikk maten 20.15 og det hva 1,5 timer etter at vi bestilte, vi fikk en beskjed om det er 10 min til maten er ferdig og 10 min etter det fikk ny beskjed det er 10 min til maten er ferdig. Vi fikk maten, den ene retten var full steam fiskegryte og den var veldig salt men varm, en rett var ribbe tallerken og det som ble servert var ikke det som var beskrevet på menyen, skulle være mediserterkaker og det hadde blitt byttet ut med pølser ellers så var den som beskrevet men den var kald, en rett var lammeskank som var tørr og kald, en rett var grillet tørrfisk den var stekt perfekt men kald og 2 retter var pinnekjøtt som var kald men smake ok. Etter vi fikk maten ble vi bare oversett resten av tiden vi var der av servitørene. Hadde de vært litt mer ydmyk og sagt i fra vi har problemer på kjøkkenet så hadde man hatt mer forståelse og blitt mindre frustrasjon.
Vi betalte kun for drikken og ble lovet dessert på huset men gikk så lang tid at vi avbestille desserten så vi kunne dra derfra og da var klokken 21.30.
Det var bare 4 servitører på 2 etg lokal som var fult av gjester, var alt for mye folk og det var veldig tydelig at de hadde store problemer på kjøkkenet.
Tenker at de burde hatt mindre gjester i restauranten og sånn at man fikk bedre service og kvalitet på maten. Veldig synd det ble en så dårlig opplevelse. Det er veldig fint lokale med mase historie og en av de få husene som står igjen etter by brannen i 1969.