Åpen i dag: 06:15 - 08:15, 12:00 - 21:00
Fint sted

Fint og stort bad. Det største bassenget med hoppetårn var stengt men vi koste oss likevel. Alt fra... les mer

Anmeldt 12. august 2024
Ragnhild Marie K
Trondheim, Norge
Verdens fiiiiineste basseng🤍

Må være Norges fiiiiineste basseng. Elsker å morgenbade her og drikke morgenkaffen ute og avslutte... les mer

Anmeldt 1. september 2023
May-Jorunn B

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tromsø
Mer informasjon
Anmeldt 29. mai 2023

Har gått fast på Tromsøbadet siden april 2022 og det er en av mine favorittplasser i byen!

Elsker hvor store og varierte fasiliteter det er. Ingenting er som å slappe av i et av bassengene og se ut på landskapet. Det er en fantastisk utsikt som blir utnyttet godt med store vinduer. Blir jeg plutselig sulten kan jeg enkelt kjøpe noe i kafeen med armbåndet.

Skulle bare ønske at barneklasser som kommer for svømmetime hadde en annen garderobe å bruke. Blir veldig trangt og bråkete i garderobe og dusj, og det er ikke alltid så lett å unngå dem.

Takk, TonjeLo
Anmeldt 29. mai 2023

Kjempebehagelig «spa» avdeling med varmebasseng, kuldebasseng og badstuer. Utebassengene er veldig populært for vår 9 og 7 åring.

Takk, petern287
Anmeldt 24. mai 2023 via mobile enheter

Trives veldig godt i tromsøbadet. Prøvde å gå i familiegarderoden med ett lite barn. Det fungerte sånn passe. Skulle ønske det var en bedre løsning på familiegarderobe.

Takk, 654camillaj
Anmeldt 21. mai 2023 via mobile enheter

Det er ypperlig å være på Tromsøbadet med barn, mye å gjøre for ungene, og trygt. De ansatte er serviceinnstilte, imøtekommende og opptatt av å holde badelandet rent og innbydende. Det er ennå en del som gjenstår med tanke på mattilbudet, selv om det er noen sunne alternativer. Men så lenge man har spist godt før man kommer er dette ikke et stort problem. Bølgene fungerte ikke i bølgebassenget (21/5-23).

Takk, karilyslo
Anmeldt 20. mai 2023

Fint og avslappende spafølelse!
Mange muligheter på en og samme plass, både badstue, varmegrotte/boblebad og isbad.

Dato for opplevelse: februar 2023
Takk, Agnethe J