Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 06:15 - 21:00
Se gjennom høydepunkter
Verdens fiiiiineste basseng🤍

Må være Norges fiiiiineste basseng. Elsker å morgenbade her og drikke morgenkaffen ute og avslutte... les mer

Anmeldt 1. september 2023
May-Jorunn B
Renhold

Badstua var eksepsjonell, med mulighet for å ta seg en forfriskende dukkert i kalkulpen ved siden... les mer

Anmeldt 30. august 2023
Almar P
Les alle 159 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tromsø
Mer informasjon
Nordlysjakt med buss
1 080 anmeldelser
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldelser (159)
Filtrer anmeldelser
159 resultater
Vurdering fra reisende
111
33
7
4
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
111
33
7
4
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
104109 av 159 anmeldelser
Anmeldt 30. mai 2023

Veldig fornøyd. Stort og fint anlegg. Fine garderober. Ungene stor trives. Også er det sp supert med mange fine basseng å velge mellom. Utebassenget er topp.

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, Tine F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mai 2023 via mobile enheter

Tromsøbadet er en velsignelse for byen, og har flotte fasiliteter. Gulvet kan være litt glatt, så man må gå forsiktig. Dusjområdet er litt for lite, når du skal passere de som dusjer i de første dusjene føles det som om man nesten dytter i dem.
Å være i utebassenget en mørk, iskald og krystallklar januarmorgen er en opplevelse for livet.
Alt i alt et flott sted å tilbringe tid.

Dato for opplevelse: januar 2023
Takk, BeaRocks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mai 2023

Flott opplevelse. 3 mødre med til sammen 7 jenter, vi koste oss på badet i 6 timer. Cafeen har forbedringspotensialet, det går for sakte..

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, Thessa1986
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mai 2023

Flott anlegg med tilbud for de aller fleste. Vi har vært med både på babysvømming, småbarnsvømming og generelt vært i anlegget for frilek.

Dato for opplevelse: april 2023
Takk, GoPlaces57234191276
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mai 2023 via mobile enheter

Gøy for voksene og barn, sett av mange timer for lek og moro. Glem ikke å spise i løpet av dagen, Tromsøbadets kafé har nydelig mat

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, Adventure59189217597
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser