Fint og stort bad. Det største bassenget med hoppetårn var stengt men vi koste oss likevel. Alt fra... les mer
Må være Norges fiiiiineste basseng. Elsker å morgenbade her og drikke morgenkaffen ute og avslutte... les mer
Utsikten var bra fra ute kunne ikke ta bilder forde det ikke er lov med mobio inne men brae stupebrett super bra
Hei, Kristoffer!
Takk for besøket ditt på Tromsøbadet og for tilbakemeldingen din. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse på Tripadvisor. Det er flott å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden.
Mvh.
Tromsøbadet er et sted for alle, småbarnsfamilier, voksne og ungdommer. Det er unikt og mye bra, men det er ikke alltid det er like gøy. Nesten hver gang jeg har vært her (spessielt alle de siste gangene jeg har vært her) har stupetårnet vært steng. Dette er noe jeg synes er synd, da man betaler mye for å komme inn og stupetårnet er en av grunnene til at jeg kommer hit som ungdom. Ellers er det mye bra og en del å velge mellom.
En helhetlig flott opplevelse. Spesielt godt å veksle mellom badstu og kaldkulp. Godt utvalg av basseng. Noe for alle og enhver
Kjære gjest,
Det er flott å høre at du hadde en positiv opplevelse på Tromsøbadet - og at du opplevde utvalget av bassenget som godt. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden.
Mvh.
Bra basseng for trening og vanligvis god plass. Reklamerer for Rein badeglede, men garderober/ dusj har ofte skittne gulv og bassengene er dårlig renholdt under vann og langs kantene.
Kjære gjest,
Det er uhyggelig å komme til et bade- og svømmeanlegg som ikke er rent. Det forstår vi veldig godt, og slik skal det ikke være.
Renhold er noe Tromsøbadet tar på alvor, og vi jobber kontinuerlig med å optimalisere rutinene knyttet til renhold. Vi har over 280.000 besøkende årlig, og det kan til tider skape logistikkutfordringer for oss. Vi har i enkelte perioder opplevd at det for eksempel kan være vanskelig å komme til dersom det mange i garderobene. Vi gjennomfører også jevnlige renholdskurs med eksterne for å øke vår kompetanse på renhold i bade- og svømmeanlegget. Renhold henger også på flere områder sammen med sikkerheten på Tromsøbadet, noe som er av høyeste prioritet.
Vi jobber aktivt med å bli bedre på dette området, og håper din neste opplevelse på Tromsøbadet blir bedre.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden.
Mvh.
Et kjempe flott badeanlegg for både store og små . Her kan man velge å vrake av forskjellige basseng og aktiviteter. Anbefales på det sterkeste å få dette badeanlegget med seg når man er i Tromsø 🤩👌
Kjære gjest,
Det er flott å høre at du hadde en positiv opplevelse på Tromsøbadet - og at du opplevde at fasilitetene passet for både unge og eldre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden.
Mvh.
"Tusen takk for et fantastisk badeanlegg! Jeg elsker fasilitetene og den utmerkede servicen. Anbefales på det sterkeste!
Kjære gjest,
Det er flott å høre at du hadde en positiv opplevelse på Tromsøbadet - og at du opplevde servicen som god. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden.