Fantastisk! Vi var heldige med været og hadde fantastisk utsikt på vei opp på fjellet. Og enda... les mer
Meget god mat med fantastisk utsikt. Flott service. Med tanke på lokalisering helt akseptabelt... les mer
Vi var 19 stk som fikk servert damp kokt laks med tilbehør - helt grei smak men ikke noe mer enn det. Flott utsikt, men dårlig oppfølging av servitørene. Selv om det var få gjester i lokalet virket de på en måte lei og lite imøtekommende. Virket å ha nok med å rydde lokalet og klargjøre dette til neste dag.
Takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Vi jobber hver dag med våre ansatte for å heve standard og service, dine tilbakemeldinger skal være med oss på veien videre for å heve oss enda mere. Håper bursdagsbarnet ble glad for servitørene har sunget og ønsket han en fin bursdag.
Her spriker det fra dårlig til veldig bra. Spiste her med en gjeng kolleger på jobbtur. Hadde bestilt plass i restaurantlokalet i forveien , men her ble vårt selskap plassert sammen med en enda større gjeng som feiret en blivende pensjonist. Dumt for både oss og dem, da en pensjonist nødvendigvis skal feires med sang og taler. Da ble det litt nedtur å måtte være tilskuere og dempe egen prat mesteparten av måltidet. Betjeningen beklaget dette etterpå, så det var nok en glipp. Fikk servert lammegryte, som dessverre ikke hevet seg over en vanlig kafeopplevelse. rask service og hyggelig betjening. Turen med heisen, utsikten og sherpatrappa som ble prøvd et par dager etter, er jo fantastisk. Så fjellheisen er uansett verdt å få med seg.
Hei Brit,
Takk for din tid for å gi oss tilbakemelding. Det var dessverre en stor glipp å plassere dere så nært til hverandre. Vi prøvde å reservere et selskaps lokal for dere som skulle kose dere og spise en hyggelig måltid, men det ble dessverre ikke slik som vi har forventet. Jeg beklager på vegne av Fjellstua. Takk for tilbakemeldingen.
Dette var en flott opplevelse! For en utsikt! Vi hadde klart vær, godt over 20 grader og vindstille 1. september. Helt utrolig👍🏻
Heia,
Hei og tusen takk for hyggelig anmeldelse etter ditt besøk hos oss på Fjellheisen!
Velkommen tilbake til fjells :)
Veldig fin opplevelse, og flott café på toppen! Maten i caféen er litt overpriset, det samme er heisen - men å gå opp sherpatrappa er et fint og rimelig alternativ, i tillegg til at det er en flott tur🙌🏻
Hei og takk for anmeldelse etter ditt besøk hos oss på Fjellheisen! Vår pris er ikke så høy :) Pris for fjellheis i Loen er 520 NOK tur retur, pris for fjellheis i Voss koster 395 NOK, i Narvik 295 NOK. :)
Velkommen tilbake til fjells! :)
Fjellheisen er et "must" for alle som kommer til Tromsø. Overkommelig billettpris, hyggelig betjening, behagelig opp/ned-stigning i nye kabiner og fantastisk utsikt! Det finnes både kiosk og kafe/resteurant på toppen, pluss et stort utkikksplatå. Heisen er tilrettelagt for rullestolbrukere, barnevogner. Man kan også ta heisen bare en vei og gå sherpatrappa den andre veien.
Hei Hilde,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! :)
Velkommen tilbake til fjells :)
Da det var blitt langt på dag,valgte vi å ta med våre to Jack Russells for å gå til Fløya og Bønntuva.Vi tok heisen opp,og "heisføreren" var en meget hyggelig person.
Utsikten på toppen var upåklagelig. Besøkte kke serveringstedene der,men fikk oss en flott tur.
Hei Britha,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :)