Koselig å ta med barna opp til toppen og se den utrolige utsikten over Tromsø. Det er god kapasitet på heisen og kort ventetid. Lurt å velge en finværsdag.
Hei og tusen takk for hyggelig anmeldelse etter ditt besøk hos oss på Fjellheisen! :)
Tur som er vel verdt å ta på en solrik dag. Maten i restauranten var dårlige greier. Bestilte noe som skulle være en gryterett (Elg?), men som så ut, og smakte som "død mann på boks". Faktisk vil jeg påstå at militær-rasjonen var bedre (og det var for 35 år siden).
Heia,
Takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Hyggelig å høre at du likte utsikten til Tromsø fra toppstasjonen vår.
Trist å høre at det var så dårlig opplevelse med retten. Vi skal diskutere saken med restaurants sjefen.
Imponerende anlegg og en fin tur opp. Fantastisk utsikt. Kafeen er overpriset, men det virket som utlendinger uansett betalte 99, - for et enkelt kakestykke.
Heia,
Hei og tusen takk for din anmeldelse etter ditt besøk hos oss på Fjellheisen!
Fantastisk utsikt, må oppleves! Vi var 80 stk på tur, og alle synes dette var en bra opplevelse. Nydelig natur.
Godt Nyttår!
En enkel og rask mulighet til å komme opp på fjellet og nyte den fantastiske utsikten over Tromsø og fjellene rundt.
En flott tur som gir fantastisk utsikt over Tromsø. Neste gang tar vi med turtøy og skikkelige sko så får vi gått til toppen. Skal være flott å gå opp eller ned og. Er lagt opp egen sti med sherpatrapp.
Heia,
Tusen for hyggelig anmeldelse etter ditt besøk hos oss på Fjellheisen! :)
Dere er ønskelig velkommen å besøke oss igjen ! :)