Gikk opp sherpatrappa, noe som er en veldig fin tur! Brukte ca 35 minutter opp, dette inkludert et... les mer
Fantastisk plass og by. Gikk opp og tok heis ned. Laget til med sherpa trapper og fine utkikkspunkt... les mer
Fjellheisen i seg selv er en veldig fin opplevelse. Dessverre trekker restaurantopplevelsen vi opplevde vesentlig ned på totalopplevelsen. Servitøren ga en elendig service og i følget vårt fikk halvparten av oss maten mens resten måtte vente en time på å få halvt kald mat.
Heia,
Takk for deres anmendelse. Det er ikke hyggelig og ikke slik vi ønsker å fremstå. Beklager på den sterkeste for dårlig opplevelse. Vil gjerne investigere sak hva som skjedd. Er det mulig at dere kontakter oss på booking@fjellheisen.no?
En ypperlig opplevelse for både turister og lokalbefolkning. Været i dag var ikke det beste, men utsikten var likevel fantastisk.
Hei og tusen takk for hyggelig anmeldelse etter ditt besøk hos oss på Fjellheisen!
Vi reiste nå i høst.Vakker utsikt,og pass på å ta med varm jakke,vi hadde regn og det blåste masse.så dynejakke var godt å ha. Du ser ut over hele Tromsø,og det er så vakkert. havet fjellene ja i det helte tatt,,det er supert.,
Hadde en dagstur med fjellheisen opp, spiste en enkel lunsj. Litt begrenset meny og alt for høye priser satte en liten demper
Heia,
Takk for deres anmendelse.
Ta gondolheisen i 5 minutter og opplev Tromsø sitt flotte utsiktspunkt. Fint utgangspunkt for fotturer. Fin kafeteria med god kapasitet. Avgang hver 1/2-time begge retninger. Kr 230 pr. pers t/r (aug. 20)
Fjellheisen tar deg forbi tre grensen, og fra toppen kan du gå flotte turer i luftig og fint terreng! Nydelig utsikt og fin bonus med en øl i baren etter turen.