Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 23:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Et must når du er i Tromsø

Vi tok heisen opp kl 11.00 og var der oppe 1,5 time og nøt utsikten og gikk tur. Flott utsikt over... les mer

Anmeldt 3 dager siden
Camper400021
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Her må man opp når man er i Tromsø

Nydelig utsikt om været åpner for det, og en fin kaffe/bar/restaurant på toppen som serverer det... les mer

Anmeldt 1. november 2021
Alf F
,
Bergen, Norge
Les alle 2 541 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tromsø
Nordlysjakt med buss
461 anmeldelser
fra USD 112,26
Mer informasjon
fra USD 199,83
Mer informasjon
fra USD 174,01
Mer informasjon
fra USD 133,59
Mer informasjon
Anmeldelser (2 541)
Filtrer anmeldelser
2 541 resultater
Vurdering fra reisende
1 610
739
146
22
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 610
739
146
22
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 2 541 anmeldelser
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

En ypperlig opplevelse for både turister og lokalbefolkning. Været i dag var ikke det beste, men utsikten var likevel fantastisk.

Dato for opplevelse: september 2020
2  Takk, 719tord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristinaA1115, Booking manager på Fjellheisen Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Hei og tusen takk for hyggelig anmeldelse etter ditt besøk hos oss på Fjellheisen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2020

Vi reiste nå i høst.Vakker utsikt,og pass på å ta med varm jakke,vi hadde regn og det blåste masse.så dynejakke var godt å ha. Du ser ut over hele Tromsø,og det er så vakkert. havet fjellene ja i det helte tatt,,det er supert.,

Dato for opplevelse: september 2020
2  Takk, hildura
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristinaA1115, Booking manager på Fjellheisen Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020

Hei og tusen takk for hyggelig anmeldelse etter ditt besøk hos oss på Fjellheisen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Hadde en dagstur med fjellheisen opp, spiste en enkel lunsj. Litt begrenset meny og alt for høye priser satte en liten demper

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, 117jans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristinaA1115, Booking manager på Fjellheisen Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2020
Google-oversetting

Heia,

Takk for deres anmendelse.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2020

Ta gondolheisen i 5 minutter og opplev Tromsø sitt flotte utsiktspunkt. Fint utgangspunkt for fotturer. Fin kafeteria med god kapasitet. Avgang hver 1/2-time begge retninger. Kr 230 pr. pers t/r (aug. 20)

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, TOR S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristinaA1115, Booking manager på Fjellheisen Tromsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Hei og tusen takk for hyggelig anmeldelse etter ditt besøk hos oss på Fjellheisen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Fjellheisen tar deg forbi tre grensen, og fra toppen kan du gå flotte turer i luftig og fint terreng! Nydelig utsikt og fin bonus med en øl i baren etter turen.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, lisy504
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser